Bogdan Dinu Moldovan, portarul român al lui Espanyol, accidentat în zona genitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Fandeporte.com Cinci jucători de la Espanol s-au accidentat în acest meci
Foto: Fandeporte.com Cinci jucători de la Espanol s-au accidentat în acest meci

Cinci fotbalişti ai lui Espanyol B au ajuns la spital, după un meci jucat ieri, pe terenul lui Belenguer. Printre ei şi românul Bogdan Dinu Moldovan, care s-a "ales" cu şase puncte de sutură la prepuţ.

Meciul dintre echipele de divizia a treia, Espanyol B şi Belenguer, de pe terenul celei de-a doua echipe s-a terminat cu 3-1 pentru gazde. Site-ul oficial al lui Espanyol scrie, însă, în cronica meciului, că gazdele au evoluat foarte agresiv, la limita regulamentului şi, de multe ori, chiar dincolo de acesta.

Nu mai puţin de cinci jucători ai catalanilor au ajuns la spital după acest meci. Printre ei şi românul Bogdan Dinu Moldovan, goalkeeperul de 20 de ani al formaţiei, care a debutat de curând şi la prima echipă a lui Espanyol.

Apoi, înşiră victimele jocului violent al gazdelor ca pe răniţii de război: Molina, fractură de piramidă nazală, Joselu, traumatism, Sielva, contuzie abdominală, Eric, o lovitură puternică în şold, iar Dinu Moldovan, portarul echipei, o ruptură de prepuţ, care a necesitat şase puncte de sutură.

Vezi foto pe adevarul.es.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite