Berea Stejar lansează Stejarii – o ediţie cu un ambalaj special dedicată echipei Naţionale de Rugby a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Berea Stejar, sponsor oficial al echipei Naţionale de Rugby a României „ Stejarii”, lansează o ediţie specială a dozei de bere sub deviza „Niciun Mondial Acasă!”.

Ediţia limitată este dedicată fanilor de esenţă tare şi este inspirată de rezultatele Stejarilor din ultima vreme şi de dorinţa de a-i susţine în continuare.

Noul ambalaj al dozei de bere Stejar îşi schimbă numele în Stejarii până la finalul anului, iar designul ambalajului ilustrează ipostaze specifice unui meci de rugby. Berea Stejar încurajează fanii de esenţă tare să fie alături de echipa lor de suflet, înaintea unor confruntări internaţionale importante.

Vor urma meciuri cu Irlanda, Canada şi Italia, în care România va pune fair-play-ul înainte de toate şi ne va bucura ca în multe alte ocazii în care românii au demonstrat pasiunea pentru sportul cu balonul oval.

“Stejar este un partner şi un suporter de tradiţie al rugby-ului românesc. Anul acesta am vrut să facem un pas în plus prin lansarea unui ambalaj special, dedicat echipei Naţionale de Rugby a României şi organizarea unei deplasări pentru un nucleu de suporteri adevăraţi, care să fie alături de echipă în tribune la meciul cu Irlanda. Este felul nostru de a ne încuraja echipa şi de a ne arăta mândria pentru reuşitele lor,” a declarat Victor Teioşanu, Senior Brand Manager Stejar.

Stejar

Spiritul fanilor de esenţă tare a fost ilustrat de Berea Stejar în trei materiale video care arată ce ar face fanii de esenţă tare pentru a susţine naţionala de rugby. Fanii adevăraţi au făcut orice să nu vadă marele meci la TV, ci în tribune. Astfel, Berea Stejar va trimite 18 suporteri de esenţă tare, care şi-au demonstrat susţinerea pentru naţională, pe Wembley, alături de Club 16 – Fan Club Rugby România.  Împreună, vom susţine Stejarii în confruntarea cu Irlanda, îmbrăcaţi în galben, cântând imnul Stejarilor.

https://youtu.be/k6gSIJE6BCc

https://youtu.be/4IiKSMEPxbg

https://youtu.be/o-B_TeieXGw 

Contează pe cine ai alături astfel că, împreună, susţinem Stejarii în confruntările viitoare:

27.09.2015 - Irlanda Vs Romania (Londra)

06.10.2015 - Canada Vs Romania (Leicester)

11.10.2015 - Italia Vs Romania (Exeter)

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul www.bereastejar.ro şi pagina de Facebook Stejar www.facebook.com/DeEsentaTare

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft şi St Stefanus. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producătoare de bere din lume, cu participaţii în societăţi producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaţionale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro şi Pilsner Urquell, dar şi o gamă excepţională de mărci locale cu poziţii de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victor Bitter (Australia) şi Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola. Pentru mai multe informaţii despre Ursus Breweries şi programele sale, vă rugăm să vizitaţi: www.ursus-breweries.ro şi www.desprealcool.ro.

Despre Stejar

Stejar este o bere de esenţă tare, cu un gust intens şi un conţinut mai ridicat de alcool, de 7%. Produsul se distinge prin culoarea arămie şi gustul bine conturat, oferindu-le bărbaţilor de esenţă tare o bere pe măsură.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite