Beckham, gest superb: Cum se foloseşte de Facebook şi Instagram pentru a evidenţia ororile războiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beckham

Fostul mare fotbalist, ajuns la 46 de ani, se foloseşte de reţelele de socializare pentru a arăta prin ce trec ucrainenii care au rămas în ţara lor, inclusiv după invazia brutală a Rusiei.

O lume întreagă s-a mobilizat, în ultimele trei săptămâni, în încercarea de a susţine Ucraina în războiul cu Rusia. Iar această solidaritate s-a văzut foarte bine datorită reţelelor de socializare.

Acum, englezul David Beckham a luat o decizie frumoasă, valorificând din plin potenţialul conturilor sale de Facebook şi Instagram, acolo unde e urmărit de peste 127 de milioane de oameni din toate colţurile planetei. Potrivit Insider, Beckham a cedat aceste conturi doctorului ucrainean, Irina Kondratova. Care a rămas, la Harkov, lucrând, în continuare, la maternitatea din acest oraş, în ciuda războiului sângeros declanşat de Vladimir Putin din 24 februarie. 

Prin această decizie, Beckham a ţinut să sublinieze efortul incredibil al medicilor care îşi fac datoria în timpul războiului. Folosind de conturile lui David de Facebook şi de Instagram, Irina Kondratova le arată oamenilor ce înseamnă să lucrezi cu femei însărcinate în aceste condiţii grele. 

Iniţiativa lui Beckham vine şi în contextul în care, începând din 2005, fostul internaţional englez e ambasador Unicef. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite