Becali: "Nu-mi place că Marcel Popescu vorbeşte în numele Stelei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipeui din Ghencea, a încercat să medieze conflictul apărut între managerul general al Stelei, Mihai Stoica şi agentul de jucători Marcel Popescu, cel care urmează să fie cooptat în organigrama roş-albaştrilor.

"Am spus că Marcel Popescu a venit la palat şi că e posibil să-l iau la echipă ca director sportiv. Mi-a spus că mai vorbim, să se consulte şi el cu familia. Mi-a spus că putem colabora în privinţa transferurilor de jucători. Eu vreau să colaborez cu el. Marcel Popescu se pricepe la transferuri. Dacă spunea atunci pe moment că vine, acum era director sportiv" , a declarat Gigi Becali la gsptv.

Finaţatorul l-a asigurat pe Mihai Stoica de faptul că va rămâne la echipă şi l-a atenţioant pe Popescu să nu se grăbească să de declaraţii în calitate de oficial al Stelei.

"Nu-mi convine că Marcel Popescu a început să vorbească în numele Stelei. El exagerează în anumite momente. Asta l-a deranjat şi pe Meme Stoica, e mai orgolios. E suspicios la orice se apropie de Steaua, dar nu are cine să-i ia locul lui Meme la Steaua. Totul trece prin Meme Stoica la Steaua, dar eu sunt ultima ştampilă. Meme va pleca în Brazilia să urmărească nişte jucători că pe DVD se bagă numai fazele bune", a spus Becali.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite