Balotelli şochează din nou: "Am împărţit o femeie cu Rooney"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mario Balotelli
Mario Balotelli

Atacantul lui Manchester City i-a declarat dragostea prietenei sale Raffaella şi şi-a cerut scuze pentru că a înşelat-o cu Jennifer Thompson, adică "prostituata lui Rooney".

Se pare că Manchester nu e un oraş destul de mare pentru ca fotbaliştii să nu-şi împartă chiar şi amantele. În urmă cu doi ani, pe vremea când soţia sa era însărcinată, Wayne Rooney a fost surprins în compania două prostituate, cărora le-a oferit câte 1.200 de lire sterline! Una dintre acestea era Jennifer Thompson, cea care a devenit cunoscută în Angia ca "Rooney's hooker", adică prostituata lui Rooney.

Jennifer Thompson

Astăzi, toate ziarele din Anglia au publicat aceeaşi poveste: Jennifer Thompson s-a culcat şi cu starul lui Manchester City, Mario Balotelli. Cei doi s-au văzut de cinci ori şi au făcut sex de două ori, iar atacantul şi-a mărturisit aventura, cerându-i totdată scuze logodnicei sale, superbul model Raffaella Fico.

Bineînţeles că au apărut şi detaliile picante. The Sun publică mărturia unei prietene a lui Jennifer Thompson. "S-au văzut cam de cinci ori şi s-au culcat de două ori. Jenny nu ştia că Mario are prietenă, el se purta ca şi cum ar fi singur. Ştia că e fata care a făcut-o în trei cu Rooney. Nu l-a deranjat, chiar a vrut să ştie detalii", a mărturisit aceasta pentru tabloidul britanic.

Agentul lui SuperMario, Mino Raiola: "Mario recunoaşte ce s-a întâmplat, a refuzat să încerce să îngroape această poveste. A fost o aventură scurtă cu o vânătoare de fotbalişti şi va suporta consecinţele".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite