Aşteptare lungă: când va debuta Vătăjelu la noua sa echipă. Românul poate fi aruncat în luptă într-un meci crucial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Vătăjelu a şi fost prezentat deja pe site-ul oficial al celor de la Sparta Praga, însă mai are de aşteptat până să debuteze în tricoul noii sale echipe într-o partidă oficială.

Ultimul meci din campionatul Cehiei s-a disputat la 4 decembrie, iar următoarea etapă e programată la 18 februarie. 

Mai întâi însă va fi turul cu Rostov din 16-imile Ligii Europa, la 16 februarie. După ce a semnat contractul cu Sparta, Vătăjelu s-a întors în ţară şi a comentat zvonul potrivit căruia a fost dorit şi de Stuttgart, echipă de 2.Bundesliga la care e legitimat şi Alex Maxim. „Agenţii m-au tot contactat, însă doar de la Sparta Praga a fost o ofertă concretă. Cei de acolo m-au dorit foarte mult şi nu pot decât să mă bucur. Sincer, acum o lună nu credeam că o să plec, dar mă bucur că totul a ieşit cum trebuie“, a spus cel care a fost integralist în cele 21 de meciuri de Liga I din acest sezon, reuşind şi două goluri.

La noua sa echipă, Vătăjelu va fi coleg cu Tomas Rosicky (36 de ani), mijlocaşul care s-a întors în Cehia la începutul acestei stagiuni, după zece sezoane la Arsenal. Românul s-a şi întâlnit deja cu liderul echipei, când a dat o fugă la Praga pentru a finaliza transferul. „E o mare onoare pentru mine să joc alături de un fotbalist ca el, ai multe lucruri de învăţat de la el, cred că e un exemplu pentru toţi tinerii care joacă la Sparta sau alte echipe. L-am întâlnit pe Tomas în vestiar, mi-a spus că mă va susţine aici şi mă va ajuta cu tot ce am nevoie“, a adăugat fundaşul de 23 de ani.

111 meciuri, opt goluri şi şapte pase decisive a adunat Bogdan Vătăjelu la CS U Craiova în toate competiţiile.   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite