Asasinii fluierului: cum au distrus trei unguri un meci fabulos. Filmul celor şase erori uriaşe comise în 120 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid a ajuns pentru a 7-a oară la rând în semifinale, însă a jucat returul cu Bayern Munchen în 14: centralul maghiar, Viktor Kassai, dar şi asistenţii săi, Gyorgy Ring şi Vencel Toth, au fost cei mai buni oameni ai spaniolilor.

Cine îi desfiinţează pe arbitrii români şi îl crucifică pe şeful lor, grecul Kyros Vassaras, ar trebui să meargă într-un mic concediu, măcar până la finalul sezonului.

Returul Real Madrid – Bayern Munchen din sferturile Ligii Campionilor ne-a arătat, încă o dată, că greşelile de arbitraj nu pot fi eliminate decât în momentul în care se va trece la arbitraj video. Din păcate, până atunci, periodic, vom asista cum munca unei echipe e ruinată de „cavalerii fluierului“. De fapt, la ce s-a întâmplat, marţi, pe „Santiago Bernabeu“, ar trebui să ne referim la brigada din Ungaria ca fiind „asasinii fluierului“.

Filmul unor gafe tot mai mari

După o primă repriză liniştită, meciul s-a trezit la viaţă în partea secundă. Din păcate, spectacolul electrizant a fost stricat de centralul Viktor Kassai (41 de ani) şi de asistenţii săi.

*La 0-0, în minutul 48, Vidal ar fi putut primi al doilea „galben“, însă maghiarul a închis ochii.

*La penalty-ul primit de Bayern, decizie corectă, Casemiro ar fi putut primi al doilea avertisment pentru intrarea sa la Robben. Kassai a dat însă doar 11 metri.

*Acelaşi Casemiro a fost, din nou, iertat de eliminare, atunci când a simulat sub ochii arbitrului, sperând să obţină un penalty.

*Vidal a fost eliminat (84), gratuit, pentru o intrare la Asensio în care se putea dicta orice, numai fault nu.

Totuşi, aceste erori ar fi fost trecute în plan secund, dacă nu veneau gafele uriaşe ale asistenţilor în cele două reprize de prelungiri, în condiţiile în care, după 90 de minute, scorul la general a fost egal: 3-3. 

*În minutul 104, Cristiano Ronaldo a stat câteva secunde bune într-o poziţie clară de ofsaid, după care Sergio Ramos i-a pasat pentru golul de 3-2.

image

*În minutul 109, Marcelo a pătruns în careul nemţilor, după ce a driblat jumătate din echipa lui Bayern, însă i-a pasat lui Ronaldo care, fiind în faţa purtătorului de balon, era, din nou, în ofsaid. Golul său a fost însă, iarăşi, validat. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite