Aryna Sabalenka lovește din nou: fotografie spectaculoasă pentru fanii săi GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 24 de ani, Aryna Sabalenka se pricepe și la tenis, și la modă. Jucătoarea care a încheiat sezonul de tenis pe locul 5 mondial și a jucat finala la Turneul Campioanelor, pierzând în fața Carolinei Garcia, a realizat un nou pictorial pentru Azia Be, o cunoscută fotografă din New York.

Aryna Sabalenka cochetează și cu modellingul. Foto Azia Be
Aryna Sabalenka cochetează și cu modellingul. Foto Azia Be

După ce a postat o fotografie pe Instagram, Sabalenka a fost felicitată de Paula Badosa, o altă jucătoare care din topul tenisului feminin. „Al naibii de sexy”, i-a scris iberica, iar răspunsul biolorusei a venit imediat: „M-am inspirat de la tine, din story-ul de aseară”.

În urmă cu câteva luni, după turneul de la US Open, Aryna Sabalenka a fost protagonista unui alt pictorial, realizat de același fotograf. Atunci, sportiva a renunțat de tot la haine și a aprins imaginația celor peste 380.000 de urmăritori de pe Instagram.

După US Open, bielorusa a pozat provocator, tot pentru Azia Be
După US Open, bielorusa a pozat provocator, tot pentru Azia Be

În august, după ce a a avut un parcurs excelent la US Open, ajungând până în semifinale, bielorusa a mai rămas câteva zile în SUA pentru a realiza un pictorial incendiar. Frumoasa sportivă din Belarus cochetează cu modellingul, astfel că a aceptat propunerea fotografei Azia Be de a realiza un shooting spectaculos.

Aryna Sabalenka, fost număr 2 mondial WTA, nu a reușit să câștige până acum vreun turneu de Grand Slam. Jucătoarea de tenis a disputat 3 semifinale în competițiile majore, la Wimbledon 2021 și US Open 2021 și 2022 și acum se află pe locul 7 mondial. A câștigat 10 turnee în carieră și a strâns din premii peste 11 milioane de dolari.

Aryna Sabalenka. Foto Instagram
Aryna Sabalenka. Foto Instagram
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite