Artiom Karamyan, fundaş Steaua: „Vrem să lucrăm cu Victor Piţurcă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Armeanul anunţă că nu ar vrea să plece din Ghencea până nu-şi va trece în palmares şi titlul de campion al României. Mijlocaşul de 31 de ani aşteaptă ca oficialii Stelei să-l anunţe dacă mai au nevoie de el şi de fratele său geamăn, Arman, şi în sezonul următor.

„Adevărul": Artiom, ce faceţi, mai rămâneţi la Steaua?

Artiom Karamyan: Nu ştim încă nimic. Eu sunt deja în România şi aştept să primesc veşti din partea oficialilor clubului. Eu şi Arman am vrea să rămânem aici, dar nu depinde numai de noi.

Ce-ai făcut în vacanţă?

Am fost în Armenia, alături de familie. M-am odihnit, dar am şi învăţat pentru şcoala de antrenori. Vreau să mă ţin serios de treabă!

Ce ştii despre viitorul antrenor al echipei, Victor Piţurcă?

El va veni sigur? Ce să zic, este un antrenor foarte bun, doar a calificat naţionala României la Euro 2008, nu? Ne-am dori să lucrăm cu el!

Cum au fost pentru tine cele şase luni petrecute în Ghencea?

A fost bine, mi-am făcut foarte mulţi prieteni, dar am avut şi ghinionul să mă accidentez, aşa că n-am jucat foarte mult. Poate mă revanşez la anul! În schimb, mă bucur că fratele Arman a marcat cinci goluri şi a demonstrat că este şi el un jucător foarte valoros.

Locul 4 în campionat nu e cam puţin pentru Steaua?

Ba da, eu am spus încă de când am venit că nu vreau să plec de la Steaua până nu câştig titlul de campion al României. Mi-ar plăcea să-mi trec în palmares acest trofeu, lângă titlurile şi cupele din Armenia şi Cupa României pe care am câştigat-o cu Rapid.

În concluzie, văd că vă faceţi planuri pentru a rămâne în România...

Bineînţeles, doar suntem de şase ani aici. Noi vrem, dar trebuie să fim şi doriţi, pentru că nu trăim din mila nimănui. Ar fi totuşi păcat să ne despărţim de Steaua!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite