Ar fi lovitura primaverii în România: Cu cine negociază Astra, după ce a fost oficializată despărţirea de Iordănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Niculae
Ioan Niculae

Giurgiuvenii au pornit în play-off cu două înfrângeri în primele două partide, iar patronul Ioan Niculae l-a sacrificat pe omul de pe banca tehnică.

Ioan Niculae e un patron aproape imposibil de înţeles, însă acesta încearcă acum o mutare la care foarte puţini s-ar fi aşteptat, după ce Edward Iordănescu a plecat.

Chiar dacă giurgiuvenii au avut mai mereu probleme cu banii în ultimii ani, Niculae vrea să numească un tehnician care, cu siguranţă, nu va fi ieftin. Din informaţiile Telekom Sport, conducerea Astrei e în negocieri avansate cu Adrian Mutu, cel care, în acest moment, activează în cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Mutu a mai avut până acum o singură experienţă ca antrenor, fiind interimar pentru o scurtă perioadă la ASA Târgu-Mureş. Sub comanda sa, echipa a avut o serie de rezultate extrem de slabe.

Mulţescu, varianta de rezervă

Dacă cei de la Astra şi Mutu nu vor ajunge, totuşi, la o înţelegere, următorul nume pe lista patronului de la Astra e Gigi Mulţescu. Acesta a mai lucrat la formaţia giurgiuveană în două rânduri: 2001-2002 şi în 2012. Mulţescu a confirmat pentru prosport.ro că sunt şanse să revină la Astra.

„În principiu, ne-am înţeles, dar mai sunt nişte detalii de pus la punct. E cu totul altceva. Sunt nişte negocieri, mai sunt detalii de pus la punct, nu discut alte detalii acum. A fost o discuţie de principiu, dacă aş vrea...Am spus ce îmi doresc, mă gândesc şi eu, se gândesc şi ei şi mâine dimineaţă finalizăm. Într-un fel sau altul“, a declarat Mulţescu, luni seara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite