Antrenorul Sevillei a explicat de ce Raul Rusescu nu prinde nici măcar banca de rezerve a formaţiei andaluze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la transferul său la Sevilla în această vară, Rusescu a jucat foarte puţin pentru formaţia andaluză, existând unele meciuri în care atacantul român nu a prins nici măcar banca de rezerve. Antrenorul Sevillei, Unai Emery, a explicat pentru presa din Spania de ce nu apelează la serviciile lui Rusescu.

La început, Rusescu a fost considerat de presa din Spania un transfer reuşit pentru Sevilla, dar, odată cu trecerea timpului, atacantul român a fost scos din lot de tehnicianul andaluzilor fără să explice şi motivele acestei decizii. Recent, Unai Emery a explicat pentru jurnaliştii iberici de ce nu-l foloseşte pe Rusescu.

„Rusescu este în urmă cu pregătirea fizică şi se pregăteşte separat, dimineaţa şi după-amiaza, pentru a se pune la punct. El trebuie să ajungă la nivelul colegilor lui. Rusescu are calităţi, dar trebuie să fie la cel mai înalt nivel şi din punct de vedere fizic. Acum, el nu este bine”, a spus Emery.

Rusescu nu a fost oprit în lot nici pentru meciul pe care Sevilla îl va juca dumincă seara cu Levante în Primera Division. Potrivit informaţiilor oferite de presa iberică, românul va fi împrumutat la o echipă din Spania mult sub nivelul Sevillei.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite