Anghel Iordănescu, pupătorul de icoane: Imagini virale de la meciul România – Elveția VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinastia Iordănescu și-a câștigat definitiv locul în istoria fotbalului românesc! Pentru că Anghel Iordănescu (73 de ani) a fost selecționerul aflat în fruntea Generației de Aur, care a atins sferturile Mondialului din 1994, în timp ce fiul său, Edward (45 de ani), tocmai a încheiat o campanie spectaculoasă de calificare pentru Euro 2024.

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

De remarcat că ultimele două calificări ale naționalei la turneele finale, la Euro 2016 și Euro 2024, se leagă de familia Iordănescu. „Generalul“ a preluat prima reprezentativă în mijlocul campaniei pentru Europeanul din Franța, după plecarea lui Victor Pițurcă la saudiți, și a obținut calificarea de pe locul 2, după Irlanda de Nord. Iar acum fiul său s-a descurcat și mai bine, câștigând biletele pentru Euro 2024 de pe locul 1, înaintea Elveției.

Dincolo de rezultate foarte bune la națională, Anghel și Edward au în comun și faptul că sunt foarte credincioși. De altfel, actualul selecționer a fost fotografiat de mai multe ori, în timp ce își făcea cruce, pe margine, în timpul meciurilor. Iar marți, tatăl său a venit pe Arena Națională, având șase icoane, după cum a notat gsp.ro. Site-ul a preluat imagini distribuite de Prima Sport pe Tik Tok. Sunt imagini virale pe care se pot vedea cum „Generalul“ pupă icoanele pe care le are în mână:

O altă secvență, filmată de această dată de Antena Sport, îl arată pe Anghel Iordănescu, dezlănțuit, după ce Alibec marchează golul de 1-0 în meciul cu Elveția. Imediat, tatăl selecționerului se bucură energic, e îmbrățișat de Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, după care bate palma cu Răzvan Burleanu:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite