Andreea Munteanu a primit o scrisoare de la Iohannis. Ce i-a scris preşedintele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Munteanu
Andreea Munteanu

Preşedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare gimnastei Andreea Munteanu, în care i-a transmis felicitări pentru medalia de aur obţinută la recent încheiatul Campionat European.

“Stimată domnişoară Andreea Munteanu, Doresc să vă transmit felicitările mele pentru medalia obţinută la Campionatele Europene Individuale de Gimnastică Artistică de la Montpellier. Victoria dumneavoastră confirmă faptul că munca, ambiţia şi determinarea reprezintă secretele reuşitei. Sacrificiul personal este astfel răsplătit, iar dumneavoastră primiţi respectul cuvenit din partea comunităţii. Felicitări pentru tot ce aţi realizat, mult succes în continuare şi rezultate strălucite în viitoarele competiţii sportive”, se arată în scrisoarea transmisă de şeful statului gimnastei Andreea Munteanu, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Gimnasta Andreea Munteanu a câştigat, duminică, medalia de aur în finală la bârnă, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier, ea urmând să concureze şi în finala de la sol. Andreea Munteanu a fost notată cu 14,366, cu care a obţinut medalia de aur. Pe podium au mai urcat Rebecca Downie (Marea Britanie, 14,300, medalie de argint) şi Claire Martin (Franţa, 14,200, medalie de bronz). La Campionatele Europene de la Montpellier au participat 167 de sportivi din 38 ţări în concursul masculin şi 100 de gimnaste din 33 de ţări în competiţia feminină.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri