Andreea Munteanu şi fraţii săi, mândria locuitorilor din comuna Bustuchin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Munteanu (foto: AFP)
Andreea Munteanu (foto: AFP)

Andreea Munteanu, noua campioana europeană la bârnă, nici măcar n-ar fi trebuit să fie în lotul deplasat la Montpellier, dacă Larisa Iordache ar fi fost aptă pentru competiţie.

“Andreea Munteanu va concura la Europene! După retragerea Larisei Iordache de pe lista oficială, antrenorii au înscris-o în competiţie pe Andreeea, care se alătură Dianei Bulimar, Andreei Iridon şi Laurei Jurcă”, a notat site-ul oficial al Federaţiei Române de Gimnastică în luna martie.

Andreea Munteanu, mândria comunei Bustuchin

Originară din Bustuchin, judeţul Gorj, Andreea Munteanu este mândria comunei cu 3.600 de locuitori, alături de fraţii ei. Este vorba despre Cristian Munteanu (16 ani), care a început cu vioara clasică, dar acum a trecut la folclor şi Adelina Munteanu, sora geamănă a campioanei Andreea Munteanu, care face aerobic la Clubul Sportiv Şcolar “Cetate Deva”, acolo unde este legitimată şi Andreea Munteanu. 

Ionut Munteanu

La Campionatele Europene individuale, delegaţia României a obţinut următoarele rezultate: medalie de aur – Andreea Munteanu la bârnă, medalie de argint - Marius Berbecar – la paralele, Andrei Muntean – locul 5 la paralele, Andreea Munteanu - locul 8 la sol, Laura Jurcă – locul 7 la individual-compus şi Diana Bulimar – locul 10 la individual-compus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite