Ana Bogdan, misiune teribilă: Şi-a aflat următoarea adversară, la French Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Bogdan
Ana Bogdan

Profitând de retragerea lui Naomi Osaka (2 WTA), sportiva de 28 de ani a atins, în premieră, turul III de la French Open. Din păcate, aici va avea un meci în care, în mod clar, va porni cu şansa a doua.

Ana Bogdan (102 WTA) a câştigat, deocamdată, un meci la Roland Garros, în minimum de seturi, cu italianca Elisabetta Cocciaretto (113 WTA). Chiar şi aşa, ea deja şi-a asigurat un cec uriaş, în valoare de 113.000 de euro!

Pentru că atât valorează o calificare în turul III de la French Open 2021, unde se află acum Bogdan, după ce partida ei cu Naomi Osaka (2 WTA) din turul II nu s-a mai disputat. Japoneza şi-a anunţat retragerea de la turneu, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Badosa

Astfel, Ana Bogdan a aşteptat până astăzi pentru a-şi afla următoarea adversară. Ceea ce s-a şi întâmplat deja. Românca o va înfrunta pe Paula Badosa Gibert - foto (23 de ani, 35 WTA), care a ajuns în turul III, fără set pierdut: 

*Turul I: 6-2, 7-6 cu Davis (86 WTA)

*Turul II: 6-2, 6-0 cu Kovinic (62 WTA)

Aceste rezultate confirmă un sezon fabulos pe zgură pentru Badosa. Aceasta are următorul bilanţ pe covorul roşu: 15 victorii în 17 meciuri! Cu aceste cifre, ea a atins semifinalele la Charleston şi la Madrid şi a luat trofeul, la Belgrad. Iar acum a avansat până în turul III de la French Open.

Începând cu luna aprilie, de când a trecut pe zgură, Badosa a şi făcut nişte victime celebre, după cum se poate vedea mai jos:

*6-2, 6-7, 6-1 cu Bencic (11 WTA) la Charleston

*6-4, 6-3 cu Barty (1 WTA) la Charleston

*6-4, 7-5 cu Bencic (11 WTA) la Madrid

Badosa şi Bogdan se vor întâlni pentru a doua oară, în circuitul feminin. Precedentul lor meci a fost câştigat de Ana, în 2016, la Sao Paulo. S-a jucat tot pe zgură, românca obţinând victoria cu 6-4, 6-3. 

Organizatorii vor anunţa, ulterior, ziua şi ora meciului Bogdan - Badosa.

10 victorii şi 9 înfrângeri are Ana Bogdan, în acest sezon. Bilanţul ei pe zgură: 5 victorii, 3 înfrângeri.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite