Americanii sunt în delir: Serena Williams e în finala de la US Open şi la un pas de un nou moment istoric în tenisul feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un scenariu mai frumos şi mai pe placul fanilor locali nu se putea scrie nici la Hollywood: Serena Williams (26 WTA) poate câştiga primul Grand Slam după naşterea primului ei copil chiar la New York!

Finala feminină de la US Open 2018 s-a stabilit în noaptea de joi spre vineri. Nu ştim cine va ridica trofeul deasupra capului sâmbătă seara (ora 23.00, Eurosport), însă ştim cine va fi favorita tribunelor: Serena Williams!

Americanca va face 37 de ani în câteva zile, însă, înainte de aniversare, poate egala recordul lui Margaret Court, cu 24 de trofee de Grand Slam în palmares! 

Serena a zburdat pe teren în prima semifinală de la US Open, trecând de Anastasija Sevastova (18 WTA), scor 6-3, 6-0.

În a doua semifinală, americanca Madison Keys (14 WTA), finalista de anul trecut, a pierdut în faţa lui Naomi Osaka (19 WTA), scor 2-6, 4-6. Pentru Osaka, prezenţa în finala de la US Open e cea mai bună performanţă din cariera ei de până acum.

Serena Williams a câştigat US Open de şase ori, ultima dată în 2014. Ea va disputa a doua finală de Grand Slam din acest sezon, după cea pierdută la Wimbledon în faţa lui Kerber.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite