Alro l-a eliminat pe Caro! „Rezultat ruşinos“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasluiul a ieşit din Cupa României, moldovenii fiind învinşi la penalty-uri de divizionara B ALRO Slatina. Porumboiu a criticat prestaţia echipei, considerând că jucătorii săi şi-au tratat de sus adversarul. ALRO Slatina a provocat o surpriză imensă în Cupa României, eliminând formaţia moldoveană FC Vaslui.

Dacă anul trecut atingeau semifinalele competiţiei, vasluienii au făcut-o „ de oaie" în acest sezon al Cupei României. Chiar dacă au folosit mai multe rezerve, moldovenii au reuşit „performanţa" de a pierde în faţa unei echipe care abia anul acesta a promovat în liga secundă, ALRO Slatina.

Meciul a avut destule ocazii de poartă, însă până la urmă s-a ajuns la penalty-uri, nu înainte ca în prelungirile meciului Lucian Sănmărtean să vadă cartonaşul roşu pentru un fault tare. Wesley şi Bello au tras slab la loviturile de departajare, iar portarul Tătaru a apărat ambele şuturi.

Eşecul nu i-a căzut bine lui Adrian Porumboiu, care a plecat dezamăgit de la meci. „E un rezultat mai mult decât ruşinos pentru Vaslui. I-am luat de sus şi ne-au lovit jos. Ne-am împotmolit în aluminiu", a spus finanţatorul echipei.

Acesta încearcă în continuare să scape de Lopez Caro, însă antrenorul spaniol a refuzat ultima ofertă a lui Porumboiu: 800.000 de euro pentru el şi 200.000 de euro pentru stafful său. „Asta e situaţia, mai vorbim, mai discutăm. Cert e că am ieşit mult prea devreme dintr-o competiţie pe care ne-am propus s-o câştigăm", a mai spus Adrian Porumboiu.

Alro Slatina  4 (0)

Slatina: Tătaru - Quist, Vişa, Kalai, Vodiţă - S. Popescu (Precup 46), Dumitra, Voicu, Ed. Stoica (Cr. Constantin 70) - Hebga, Bîrsan (Pasăre 60). Antrenor: Corneliu Papură.

FC Vaslui 3 (0)

Vaslui: Kuciak - Papp, Zmeu, Milisavljevic, Annang - Milanov, Yero, Cînu, S. Costin (Adailton 50) - Gheorghiu (Wesley 50), Burdujan. Antrenor: Lopez Caro.

Au marcat
de la 11 metri: Voicu, Dumitra, Pasăre, Precup / Zmeu, Milanov, Adailton.

Au ratat: Kalai / Wesley, Yero

Eliminat: Sînmărtean (105)

Stadion Alro: 2.000

Arbitru: G. Ionescu.

Contra, la al doilea succes consecutiv

Echipa de pe Bega a trecut fără probleme de Juventus Colentina, meciul fiind rezolvat încă din prima repriză. Din păcate pentru bănăţeni, Mansour ar putea lipsi o perioadă îndelungată. Atacantul echipei timişorene s-a autoaccidentat spre finalul primei reprize. El a călcat strâmb şi este suspect de ruptură de ligamente.

Supărat pe echipă şi pe rezultatele obţinute de FC Timişoara în acest sezon, Marian Iancu nu a ajuns la meciul de pe stadionul Juventus, deşi are birourile în Bucureşti. Mulţumit de victoria din Cupă, Cosmin Contra a anunţat că nu renunţă la cariera de jucător:

„Sunt mulţumit de rezultat, dar nemulţumit petru accidentarea urâtă a lui Mansour, care s-a lovit destul de rău. Mâine (n.r. - azi) după RMN, vom afla ce are. Dacă va fi nevoie, voi intra pe teren să-mi ajut echipa, indiferent cu cine vom juca".

Juventus  1

Iordache (Tudor 54) - Ungureanu (Dobre 67), Niculae, Feleagă, Bratu (Bălan 41) - Dima, Grigore, Călinţaru, Rotaru, Nica  - Creţu. Antrenor. Radu Vasil

Timişoara 3

Pantilimon - Luchin, Mera, Cisovsky, Dukici - Chiacu (Scutaru 57), Tameş, Bourceanu, Poparadu (Curtean 82) - Goga - Mansour (Nikolici 42). Antrenor: Valentin Velcea

Gol: Nica 73 / Mansour 20, Tameş 34, Goga 51

Stadion Juventus: 2.000

Arbitru: A. Chivulete (Bucureşti)

Cupa României

Programul 16-imilor

Marţi

Voinţa Sibiu (B) - Gaz Metan    3-1
Buican 34, Beza 103, Popa 104 / Marco 37

„U" Cluj - Victoria Brăneşti    1-0
Piţ 48

Rapid - Petrolul Ploieşti (B)  5-0
Sburlea 15, Grigorie 17, M. Antonio 19, 50, Cesinha 80

ACU Arad - CFR Cluj 0-1
Bud 116

Ieri

Urziceni - Delta Tulcea (B) 1-0
Bîtfoi 11

Unirea are probleme după ce jucătorii au plecat pe bandă rulantă la alte echipe din Liga 1. Cu o echipă încropită din rezerve primite de la Steaua II, ialomiţenii s-au calificat chinuit în Cupa României, scor 1-0, în faţa modestei Delta Tulcea. Unirea Urziceni a marcat în startul partidei, prin Bîtfoi.

Sportul - CS Otopeni (B)  3-1

C. Gheorghe 7, Ferfelea 81, Postolache 90+3 / Cl. Dumitrescu 70 - pen. Sportul a făcut spectacol în Cupa României marcând de trei ori. Studenţii au încheiat meciul cu un om mai puţin, Patriche fiind eliminat (min. 82).

Silvania (B) - Tg. Mureş  0-1
Astafei 78

FC Silvania nu a rezistat decât 78 de minute în faţa celor de la Târgu-Mureş, care s-au impus cu 1-0. Astafei a marcat un supergol pe final de joc. După ce a driblat întreaga defensivă a gazdelor, atacantul a trimis balonul de la 16 metri lovind bara în drumul spre poartă. 

Bistriţa - Astra II  (B) 3-0
Nalaţi 22, Coroian 41, J. Moraes 77

Gloria Bistriţa nu a avut probleme în faţa celor de la ASTRA II, impunându-se într-o manieră categorică. Din minutul 51, trupa lui Reghecampf a evoluat şi cu un om mai puţin, după ce fostul dinamovist, Vali Năstase a fost eliminat pentru un cot aplicat adversarului.

Pandurii -  Viitorul C-ţa. (B)  3-2
Cardoso 7, 89 Iordache 82  / Cârstocea 28, Romario 90+2

Cardoso a deschis scorul repede pentru Pandurii, dar „copiii" lui Hagi au egalat prin Cârstocea care a executat excelent o lovitură liberă de la 18 metri. În partea a doua, Hidişan a ratat un penalty, dar pe final gorjenii s-au desprins.

Dinamo - Ceahlăul Piatra Neamţ (B) S-a terminat după închiderea ediţiei.

Astăzi

C. Brazi (C) - FC Braşov ora 16.00
M. Bordean - D. Iliescu, B. Velicu
Astra - Oţelul ora 18.30, Sport.ro
S. Colţescu - A. Oniţa, M. Orbuleţ
Gaz Metan CFR Craiova (B) - Steaua ora 20.30, Pro TV
Comănescu - Păunescu,  Nicoară

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite