Alex Creţu, fotbalistul bănuit că ar fi fost bătut de Emil Săndoi, neagă această informaţie: „A fost doar o altercaţie!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După semieşecul ruşinos cu Insulele Feroe, a apărut informaţia potrivit căreia selecţionerul Emil Săndoi l-ar fi bătut cu pumnii şi cu picioarele pe Alexandru Creţu. La două zile după ce această informaţie a apărut în presă, fotbalistul legitimat la CSMS Iaşi a negat incidentul.

Temător că ar putea să suporte consecinţele dacă va vorbi,  Alexandru Creţu a stat în banca lui şi a preferat să nege incidentul cu Emil Săndoi, limitându-se să precizeze că a fost doar o simplă altercaţie verbală între el şi selecţioner. 

„Nici vorbă că aş fi fost bătut de Săndoi. Am avut o discuţie mai violentă cu el la pauză. Una de la bărbat la bărbat. Normală, că doar eram conduşi de ăia de la Feroe. Dar nici vorbă de mai mult! V-am spus, nu a fost altceva decât o altercaţie între mine şi dânsul! Avea nervi, eram conduşi, greşisem la gol, că am dat o pasă aiurea la mijloc. Asta a fost tot!”, a spus Creţu pentru ProSport.

CITIŢI ŞI:

În România, susţinem eşecul: Emil Săndoi, caz unic în lume. A dat rateu după rateu din 2006 şi e menţinut în funcţie pe un salariu revoltător

În sânul naţionalei de tineret domneşte haosul: „Nu meritaţi să purtaţi tricoul României!” Săndoi a bătut un „tricolor“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite