Acuze fără precedent la adresa lui Copos: antrenorul echipei a povestit cum finanţatorul urmăreşte retrogradarea Rapidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

A demarat procedura de insolvenţă, a scăpat de 17 fotbalişti în iarnă, le-a dat o mare „ţeapă“ celor care aveau de primit bani de la club, însă patronul giuleştenilor încă nu şi-a îndeplinit „obiectivul“ final.

Rapid n-a primit licenţă pentru viitorul sezon de Liga I, preşedintele Taban a dezvăluit că, probabil, acest lucru nu se va întâmpla nici la Apel, iar cazul va ajunge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

Totuşi, se pare că iminenta retrogradare a echipei face parte dintr-un plan pe care l-a pus la cale George Copos, în iarnă! Cel puţin, aşa susţine antrenorul secund al giuleştenilor, Sandu Tabârcă.

Ce a spus?

„Conducerea Rapidului era convinsă că echipa va retrograda. Când au văzut că echipa merge ca pe roate, cei din conducere au încercat să ne dezbine. D-aia nouă nu ne-au dat niciun ban“, a declarat Tabârcă pentru digisport.ro, referindu-se la faptul că, de Paşte, jucătorii şi-au încasat o parte din restanţe, pe când antrenorii n-au primit nimic!

„E greu să lucrezi în condiţiile date şi să mai ai şi rezultate. Toţi vor să plece de la Rapid. Au venit jucători cu bani de acasă doar să fie lăsaţi să plece. Se tergiversează intenţionat licenţierea clubului. Ultimul termen la care se va primi un răspuns coincide, practic, cu finalul campionatului“, a adăugat secundul lui Marian Rada.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite