Acuze dure după eşecul de la Rio: „Groparilor, mii de felicitări! Ponor nu se ridică la nivelul gimnasticii actuale, dar sper că vă merg afacerile cu Petrom!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gimnastica românească este la pământ
Gimnastica românească este la pământ

De la ediţia găzduită de Montréal în 1976, când Nadia Comăneci a fost starul absolut al Jocurilor Olimpice, gimnastica feminină românească n-a lipsit niciodată de pe podium până în acest an, iar cea masculină a obţinut şi ea câteva succese răsunătoare.

În condiţiile în care echipele n-au reuşit calificarea, gimnastica românească e reprezentată la Rio de Janeiro doar de Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu şi Andrei Muntean. Primii doi au ratat podiumul în finalele de la bârnă şi sărituri, unde s-au clasat pe locurile 7, respectiv 4. Eşecul din Brazilia a determinat-o pe Silvana Peng, mama gimnastei Asiana Peng, să sară din nou la gâtul celor aflaţi la cârma Federaţiei Române de Gimnastică, dar şi a foştilor antrenori coordonatori ai lotului feminin, Octavian Bellu şi Mariana Bitang. 

„Groparilor, mii de felicitări! Felicitări groparului Stoica, preşedinte FRG, acoliţilor şi susţinătorilor dezastrului special creat, pentru strategia şi succesul înmormântarii gimnasticii feminine româneşti de performanţă! Jocurile Olimpice nu o să vă rotunjească ca de obicei averea, domnule principal Bellu şi dumitale, doamnă coordonatoare Bitang. Niciuna din fostele dumneavoastră antrenate, Ponor sau Iordache NU se ridică la nivelul gimnasticii actuale. Dar sper ca afacerile vă merg cu ONG-ul şi cu proiectul sponsorizat de Petrom, iar afacerea gimnastica feminină de performanţă românească prosperă pentru familia dumneavoastră şi că nu suferiţi şi nu vă mustră conştinţa pentru întreg lotul de gimnaste 2012-2016 de care v-aţi bătut joc. Dar FRG e stat în stat, nu are cine să-i deranjeze de la fraudat banul public şi nici de la abuzuri“, a tunat Peng. 

Cine e sportiva care şi-a dat afară colega de cameră pentru a face sex înainte de concur la Rio

Sub aşteptări! Pe ce loc se află Românie în clasamentul pe medalii după zece zile de concurs la Rio de Janeiro

Ce îşi reproşează Cătălina Ponor după ce a terminat doar pe locul 7 în finala de la bârnă

Mesajul lui Marian Drăgulescu după ce a ratat la mustaţă medalia olimpică

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite