ACS Poli Timişoara – FC Voluntari 1-2: Se vede mâna lui Dragomir. Start perfect pentru o echipă ce părea „moartă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilfovenii au încheiat 2015 cu doar două victorii în 23 de meciuri disputate în campionat. Schimbările produse la nivel administrativ şi cel tehnic au dat însă un prim rezultat pozitiv.

Investirea lui Dumitru Dragomir în funcţia de preşedinte onorific, schimbarea lui Gigi Mulţescu cu Ionel Ganea, plus întărirea lotului cu jucători luaţi de la Steaua au „metamorfozat“ FC Voluntari.

La Timişoara, oaspeţii au condus din minutul 75, după ce Rus a deschis scorul. Unul dintre fotbaliştii împrumutaţi de la Steaua, Tudorie, a punctat pentru 2-0 (90+1), făcând inutilă reuşita lui Zicu din minutul 90+2. La succesul oaspeţilor a contribuit şi eliminarea lui Abel Suarez. Spaniolul a debutat în Liga I, fiind introdus în minutul 34. A luat două „galbene“, în minutele 38 şi 63, lăsând ACS Poli în zece oameni.

Rezultatul a ridicat FC Voluntari pe locul 12 cu 18 puncte. Bănăţenii sunt pe 11 cu 21 de puncte.

„Timişorenii n-au de ce  să fie supăraţi“

La finalul partidei, tehnicianul ilfovenilor, Ionel Ganea, a analizat partida la Digi Sport.

„Pentru noi, a fost un joc destul de greu. Consider că am obţinut o victorie destul de meritată. N-are de ce să se supere nimeni că am câştigat aici, la Timişoara. O victorie foarte importantă, pentru că n-am lăsat Timişoara să se îndepărteze de noi în clasament. Eu nu motivez jucătorii cu bani, eu îi motivez cum să zic eu, sportiv, şi încerc să transmit o stare pozitivă tuturor jucătorilor, şi titularilor, şi celor care intră pe parcurs. Cred că, per ansamblu, toată echipa a meritat această victorie. E un plus faptul că jucătorii intraţi pe parcurs au reuşit să schimbe soarta jocului. Rus e un jucător cu experienţă foarte mare şi consider că postul său cel mai potrivit e mijlocaş de bandă“, a spus Ganea.

Relaţia cu Dumitru Dragomir se bazează pe respect reciproc, e un câştig că lucrez cu oameni cu experienţă foarte mare, ca Bela Kassai, Dumitru Dragomir şi Mircea Rădulescu. Ionel Ganea antrenor FC Voluntari  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite