AC Milan caută înlocuitori pentru Ibrahimovic și Silva, transferați la PSG

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mediafax | Transferul lui Thiago Silva îi ajută pe milanezi să-și mărească bugetul pentru achiziții
Mediafax | Transferul lui Thiago Silva îi ajută pe milanezi să-și mărească bugetul pentru achiziții

AC Milan se gândește deja să rezolve posturile descoperite de Ibrahimovic și Silva. Echipa lombardă încearcă să-l readuce pe Kaka.

Cele 65 de milioane de euro pe care PSG le va pune pe masa pentru a-i lua pe Zlatan Ibrahimovic și Thiago Silva deschid noi opțiuni pe piața de transferuri pentru AC Milan.

Bugetul rossonerilor este mai stabil după banii pe care îi va lua pe cei doi jucători, dar adevăratul câștig e reprezentat de economisirea banilor cheltuiți prin transferul lui Ibrahimovic și Silva. Cumulat cu sumele lor de transfer și cu salariile celor doi, milanezii au un total de 150 de milioane de euro.

Astfel, echipa italiană își poate îndrepta atenția spre golurile lăsate de plecarea celor doi fotbaliști.

Edin Dzeko, jucătorul lui Manchester City, este tot mai aproape de gruparea milaneză. Atacantul de 26 de ani este o prezență constantă și apreciată la națioanala Bosniei-Harțegovina, iar în decembrie 2009 a fost numit „fotbalistul anului„ în țara sa. Cu 66 de goluri în 111 partide jucate la națională, în palmaresul său mai sunt trecute un titlu cu Wolfsburg în Bundesliga (2008-2009), titlul de golgheter cu 22 de goluri (în aceeași perioadă).

Carlos Tevez este disputat de mai multe echipe din Europa, printre care și PSG și Inter Milano. Argentinianul de 27 de ani și-a început cariera la Boca Juniors, a fost transferat la Corinthians în Brazilia și evoluția lui a început la West Ham United cu apogeu la Manchester United. În prezent activează la Manchester City și este considerat „Noul Maradona„.

Kaka este fotbalistul pentru care formația lombardă face eforturi să-l readucă la echipă. Rossonerii speră să-l aducă pe atacant liber de contract pe San Siro. Kaka se arată interesat de revenirea sa la echipă, întrucât ar avea șansa să reintre în circuitul naționalei Braziliei. Pe de altă parte, acest lucru ar însemna să refuze ofertele venite din China și țările arabe, unde ar fi vedetă indiferent de evoluții.

68,5 milioane de euro a fost costul de transfer al lui Kaka de la AC Milan la Real Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite