A început cel mai mare turneu de tenis amator din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la Academia de Tenis din Herăstrau, a avut loc conferinţa de presă de la startul celui mai mare turneu de tenis de amatori din România, BCR Tenis Partener, o competiţie la nivelul unui turneu de Mare Slem la acest nivel.

Invitaţii, Silviu Matei - Director General al FRT, Cătălin Mocuţa - Preşedintele MPG, Alin Urlich - Preşedintele Turneului, Radu Restivan - jucator BCR Tenis Partener, nivel 5 şi Gabriel Radulescu- jucator BCR Tenis Partener, nivel 7, au vorbit despre răspândirea tenisului la nivel amator în România şi importanţa mişcării în viaţa unui om. Practicanţii sportului alb la nivel amator au vârste cuprinse între 12 şi 70 de ani, iar în prezent în circuit sunt înscrişi în jur de 6000de oameni.

În afara competiţiei, organizatorii le-au pregătit jucătorilor, susţinătorilor lor şi spectatorilor o seară specială. Vineri, 9 septembrie, de la orele 21:00, toţi jucătorii, împreună cu prietenii şi familiile lor, la vor merge la la Players Party.
Nici copiii nu vor fi neglijaţi. Duminică, de la oră 9:00, 50 de participanţi cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani vor intră pe terenurile de tenis, în competiţia dedicată lor.

BCR Tenis Partener a pornit că singurul circuit de tenis din România dedicat amatorilor, în cei doi ani de derulare a reuşit să treacă dincolo de graniţele tenisului, schimbând stilul de viaţă al unor oameni obişnuiţi care, manifestându-şi activ pasiunea, s-au descoperit pe ei înşişi. Jucătorilor din toate colţurile ţării li s-a dat şansa afirmării, li s-a oferit ringul pe care să lupte pentru victorie, pentru a dovedi că sunt cei mai buni. Pentru mulţi dintre ei, visele din copilărie au fost readuse la viaţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite