58 de minute a jucat Bourceanu sub bagheta antrenorului care a insistat pentru transferul său. Akcay a fost demis de la Trabzonspor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mustafa Reşit Akcay, antrenorul care a preluat-o pe Trabzonspor la începutul acestui sezon, a fost demis astăzi, în urma rezultatelor proaste ale echipei.

Cele două egaluri şi o înfrângere în ultimele trei meciuri din campionat i-au fost fatale lui Akcay. 

Pe site-ul oficial, clubul turc a anunţat că despărţirea s-a făcut de comun acord, însă plecarea tehnicianului de 55 de ani vine la mai puţin de o zi de la eşecul de pe teren propriu, 2-4 cu Akhisar. 

Într-un interviu acordat recent pentru "Gazeta Sporturilor", patronul lui Trabzonspor anunţa că transferul lui Bourceanu s-a făcut la insistenţele lui Akcay, care l-a dorit imediat la echipă pe mijlocaşul român. 

Trabzonspor a plătit în această iarnă 1,3 milioane de euro pentru Bourceanu, un jucător care ar fi fost gratis în vară (cu excepţia salariului şi a primelor), când îi expira contractul cu Steaua.

Folosit titular ieri, cu Akhisar, în primul meci în tricoul lui Trabzonspor, Alex Bourceanu n-a impresionat. A evoluat 58 de minute, a încasat un galben şi a fost înlocuit. 

"Face doar faza defensivă, nu aduce niciun aport în atac”, l-au criticat unii jurnalişti turci, după meciul de ieri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite