VIDEO Natalie Cole a stăpânit magia R&B-ului clasic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Natalie Cole a stăpânit magia R&B-ului clasic
VIDEO Natalie Cole a stăpânit magia R&B-ului clasic

Artista, moştenitoare a farmecului tatălui său, Nat King Cole, a adus la Bucureşti, în show-ul de marţi seară, o atmosferă demnă de cluburile de jazz din anii ’50, dar şi poveşti personale, despre familie şi prieteni.

Punctuală, artista în vârstă de 59 de ani a păşit pe scenă la ora 20.30, părând cu cel puţin 10 ani mai tânără. Aşa cum anunţase la conferinţa de presă de luni, a avut o singură ţinută, „o rochie minunată“, cu corset alb şi fustă lungă, neagră, plisată.

Singurele elemente extravagante ale ţinutei au fost microfonul sclipitor, acoperit cu ştrasuri, şi colierul, brăţara şi pantofii la fel de strălucitori. „Vreau să vă spun bună seara tuturor. Este minunat să ne aflăm aici, la Bucureşti“, a declarat Cole, care a promis o muzică de neuitat.

Sala Palatului a fost plină-ochi cu spectatori de toate vârstele, de la 15 la peste 80 de ani. Aceştia, aproape 4.000 la număr, au aplaudat-o pe Cole atunci când a început să cânte prima piesă din program, „Summer Sun“, dar şi pe tot parcursul celor aproape două ore de spectacol.

Deşi turneul promova albumul „Still Unforgetable“, concertul Natalie Cole de marţi a curpins un repertoriu vast, cu piese „împrumutate“ de la tatăl ei, de la Frank Sinatra („Something’s Gotta Give“), dar şi duetul „Better Than Anything“, pe care Cole l-a înregistrat cu Diana Krall. „Este o doamnă minunată care vă va vizita pe 22 noiembrie“, a spus cântăreaţa despre buna ei prietenă.

Şi vocea lui Nat King Cole s-a auzit pe scenă, datorită tehnologiei moderne, în duetul „Walkin’ My Baby Back Home“, care a fost întâmpinat cu urale de către public. Vocile tatălui şi fiicei au fost perfect complementare şi parcă le-au spus spectatorilor „Bine aţi venit în familie!“ Natalie Cole a mai cântat piesa de dragoste preferată de către părinţii ei, „Our Love Is Here to Stay“.

Printre hiturile care s-au mai auzit pe scena Sălii Palatului se numără „Route 66“, „Fever“, „Mona Lisa“ sau „Coffee Time“.

Piesa de rezistenţă, „Unforgettable“, a venit spre sfârşitul show-ului şi a fost pusă în evidenţă de proiectarea pe cortina din spate a unor fotografii cu Natalie în copilărie, alături de tatăl său. După ce s-a retras de pe scenă, Cole a fost chemată înapoi pentru câteva bisuri. Toată sala s-a ridicat în picioare şi, prin aplauze, şi-a exprimat admiraţia pentru spectacol.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite