VIDEO Incident stânjenitor pe scenă: Toni Braxton a rămas aproape goală în mijlocul unui concert

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De-a
lungul carierei sale, Braxton a vândut peste 66 de milioane de
discuri la nivel mondial FOTO Reuters
De-a lungul carierei sale, Braxton a vândut peste 66 de milioane de discuri la nivel mondial FOTO Reuters

În ultimul său concert din New Jersey, celebra Toni Braxton a avut parte de un incident puţin stânjenitor. În timp ce cânta piesa „He Wasn’t Man Enough“, ţinuta artistei s-a rupt, în partea din spate, lasându-i, astfel, o parte a corpului dezvelită, scrie hollywoodlife.com

Artista, fără să realizeze ce păţise, şi-a dus show-ul mai departe şi chiar a chemat câţiva bărbaţi din public pentru a dansa cu ea pe scenă. Chiar dacă observaseră incidentul, bărbaţii nu au avertizat-o şi au dansat cu ea, în timp ce erau aclamaţi de public. În cele din urmă, Braxton şi-a dat seama de incident şi a încercat să-şi tragă fusta, dar nu a reuşit. Unul dintre bărbaţi i-a oferit jacheta sa, iar Toni şi-a continuat spectacolul în acest fel.

Mai mulţi membri din staff-ul artistei au încercat să-i remedieze problema, dar au nu au reuşit, astfel că Braxton şi-a dat jos rochia şi a continuat să cânte în jacheta fanului său.

Cunoscută pentru piesa „Unbreak My Heart“, Toni Braxton, (45 de ani) cântăreaţă de origine americană, a câştigat şase Premii Grammy, şapte American Musica Awards şi nouă Premii Billboard Music. De-a lungul carierei sale, Braxton a vândut peste 66 de milioane de discuri la nivel mondial.

Incident stânjenitor pe scenă: Toni Braxton a rămas aproape goală în mijlocul unui concert

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite