VIDEO Halloweenul vedetelor. Cum au petrecut elitele bucureştene la Balul Veneţian al revistei  „OK!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Invitaţii au profitat de eveniment pentru a-şi reîntâlni prietenii dragi. FOTO Sever Gheorghe
Invitaţii au profitat de eveniment pentru a-şi reîntâlni prietenii dragi. FOTO Sever Gheorghe

Atmosfera de la cel mai elegant eveniment de Halloween, Balul Veneţian organizat de „OK! Magazine“, a fost subiectul de discuţie al emisiunii Adevărul Live. Ce secrete au ascuns vedetele în spatele măştilor sofisticate, cu ce ţinute au defilat pe covorul roşu şi cum s-au distrat invitaţii misterioşi la Casa Vernescu au fost principalele titluri ale ediţiei.

Invitaţii Elena Stoichiţă, redactor-şef „OK! Magazine“, Ştefania Stancu, redactor „Click“, Corina Coman, director media la Aleea Media, şi Dana Săvuică au dezvăluit detalii despre Balul Veneţian. 

Într-o perioadă în care organizatorii de evenimente mizează pe costume înfricoşătoare, cei de la "OK! Magazine" au deschis un nou drum. 

Vă prezentăm principalele declaraţii de la Adevărul Live:

„Iniţial am vrut să facem o petrecere clasică de Halloween, dar apoi am hotărât să facem altceva. Am vrut să fie ceva special, la care lumea nu se aştepta, multe vedete au refuzat invitaţia. Sperăm că această primă iniţiativă să devină un obicei“, a declarat Elena Stoichiţă, redactorul-şef al publicaţiei. 

„Cred că este visul oricărei femei să ajungă la un astfel de bal veneţian. Felicit «OK! Magazine» pentru iniţiativă, totul a fost extraordinar pregătit, cu ochi pentru detalii. Unii nu au venit pentru că nu au imaginaţie sau din cauza comodităţii. O persoană publică trebuie să accepte aceste provocări. Trebuie să arăţi că ai un rol, pe care îl asumi, iar organizatorii au ştiut să pună în valoare. Trebuie să simţi şi să trăieşti viaţa. Nu poţi să-i faci educaţie unui individ, cu cât călătoreşti mai mult cu atât îşi deschizi orizontul“, a mărturisit Dana Săvuică, printr-o intervenţie telefonică.

 Cum au petrecut elitele bucureştene la Balul Veneţian al revistei  „OK!“ 

„Mi-a plăcut. Realmente, m-am simţit bine, atmosfera a fost frumoasă, iar muzica bine aleasă. Nu m-am simţit agresată, totul a fost împachetat atât de frumos încât m-am simţit foarte bine. Încă o dată felicitările mele. Sincer, pe mine m-au atras ţinutele care arătau că sunt rupte dintr-un bal veneţian, cele care au respectat codul vestimentar“, a mai spus vedeta.

bal venetian ok magazine foto s.g.

Un eveniment ieşit din cotidian

„Evenimentul a ieşit din tiparul celor clasice, la care oamenii vin după ce ies de la birou. Aseară, oamenii chiar s-au simţit bine, 90% au respectat «dress code-ul», era o atmosferă în stilul filmului «Marele Gatsby». Pentru vedete a contat că nimeni nu se uita ciudat la ele, întregeau atmosfera, erau cu toţii relaxaţi. Eu am ieşit din cotidian timp de două-trei ore cât timp am stat la petrecere“, a spus şi Corina Coman, director media la Aleea Media.

„Împreună cu World Vision am hotărât să ajutăm copiii. Vedetele cumpărau o brăţară cu cristale Swarovski, iar o parte din bani erau donaţi. Mă bucur foarte mult pentru că puterea cuvântului lor va conta“, a arătat Elena Stoichiţă. 

„Vedetele sunt obişnuite să joace astfel de roluri doar cu familia sau cu prietenii. Evenimentul a fost un bun prilej pentru cupluri de a se afişa. De exemplu, noua pereche mondenă, Gabriela Cristea şi Tavi“, a spus Ştefania Stancu, redactor „Click“.

„E necesar pentru vedete să se simtă importante la evenimente de acest tip. Cred că prin paşi mici se va rezolva şi problema legată de respeonsabilitate socială la astfel de gale“, a încheiat Corina Coman. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite