VIDEO Ce a făcut Amy Winehouse în ultima noapte din viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul neînsufleţit al artistei a fost găsit pe 23 iulie 2011
Trupul neînsufleţit al artistei a fost găsit pe 23 iulie 2011

Potrivit unui nou raport despre decesul cântăreţei, în ultima seară înainte de nefericitul eveniment, Amy Winehouse (27 de ani) şi-a urmărit propriile videoclipuri pe YouTube, după care a băut vodkă până s-a otrăvit.

Procurorul Shirley Radcliffe a ajuns la concluzia că Winehouse nu şi-a pierdut viaţa în circumstanţe suspecte, după cum s-a crezut până acum, ci pentru că s-a otrăvit cu alcool. Artista „a consumat de bunăvoie alcool, ceea ce i-a adus moartea neaşteptată“, scrie într-o raport recent publicat de Associated Press.

Artista avea nivelul de alcoolemie de cinci ori mai mare decât limita normată, ceea ce este posibil să-i fi provocat un stop cardio-respiratoriu, susţine un medic anatomo-patolog.

Andrew Morris, bodyguardul solistei britanice, susţine că înainte de această tragedie, Winehouse s-a uitat la clipurile sale de pe YouTube, aceasta fiind, însă, o activitate surprinzătoare. „Până atunci n-am mai văzut-o urmărindu-şi propriile videoclipuri pe YouTube“, a declarat el.

Gardianul a sunat la serviciile de urgenţă când a găsit-o pe Winehouse fără răsuflare, în patul ei, pe 23 iulie 2011 şi, după cum spune chiar el, relaţia sa cu solista nu a fost una de angajat-şef, ci de soră-frate. Iniţial, Morris, a văzut-o în pat la ora 10.00, dar a crezut că doarme şi s-a retras din camera artistei. Abia la ora 15.30, când a revenit, a constatat şi decesul.

Înainte de moartea sa, Winehouse a trecut prin numeroase episoade adictive, în care s-a luptat atât cu alcoolul, cât şi drogurile. Artista cu cel mai bine vândut album britanic din secolului XXI, ,,Back to Black“ a fost căsătorită timp de doi ani cu Blake Fielder-Civil, cunoscut, de asemenea, pentru dependenţele de acest gen.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite