VIDEO B'estfest: Santana l-a înjurat pe Bush, în aplauzele românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent aseară la festvalul B'estfest, Carlos Santana a ţinut să îi transmită un mesaj nu tocmai ortodox lui George Bush, moment gustat din plin de cei 20.000 de români aflaţi la concert.

Celebrul artist a susţinut sâmbătă seara un concert de două ore, în cadrul festivalului B'estfest, alături de alte nume cunoscute: The Charlatans, The Ting Tings, Looptroop Rockers şi The MOOod. "Corazon espinado" a fost piesa cu care a încântat publicul român, printre melodiile interpretate aseară regăsindu-se şi A love supreme, Smooth sau Black Magic Woman.

Santana i-a transmis şi un mesaj lui George Bush: "Vrem să vindecăm planeta, vream să ne videcăm minţile. Singurul mod să ne vindecăm este să recunoaştem că există două lucruri pe lumea asta: iubirea şi frica. Iubirea este a noastră. Frica, frica... sssshh! Frica este extrem de scumpă. Dacă vreţi să ştiţi cât costă frica, întrebaţi-l pe George Bush, că el ştie. Fuck George Bush!".

Turneul european al lui Santana, din această vară, cuprinde 15 spectacole şi a debutat cu concertul de la Bucureşti, susţinut sâmbătă seară, 4 iulie. Cântăreţul a devenit celebru în 1970, cu trupa Santana, interpretând un mixaj de genuri muzicale: rock, salsa Şi jazz. În 2003, Rolling Stone l-a nominalizat pe chitaristul mexican în primii 15 din topul celor mai buni chitarişti all-time.

25 de albume scoase cu trupa Santana, 9 albume solo şi în colaborare cu alţi artişti şi încă 10 albume neoficiale - acestea sunt albumele care l-au propulsat pe Carlos Santana printre cei mai buni chitarişti din lume


Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite