Tudor Chirilă o critică pe Firea şi comentează sondajele: „E îngrijorător câtă lume ar vota un primar care n-a făcut nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă (45 de ani) a comentat pe Facebook rezultatele ultimelor sondaje cu privire la opţiunile bucureştenilor la alegerea primarului general. Chirilă încurajează oamenii să meargă la vor dacă nu mai vor „alţi patru ani de incompetenţă“ şi o acuză pe Gabriela Firea că este într-o „continuă campanie electorală“.

Cunoscut pentru opiniile sale politice, actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă (45 de ani) revine cu o postare pe Facebook în care comentează ultimele sondaje privind posibile rezultate ale alegerilor locale din Bucureşti. Acesta susţine că Gabriela Firea, actualul primar general al capitalei, este într-o continua campanie electorală, declarându-se surprins câţi oameni ar vota un „primar care n-a făcut nimic“.

 „Veşti bune. Ca bucureştean îmi doresc ca episodul Gabriela Firea să se încheie la aceste alegeri. Ar fi o gură de aer pentru un oraş abandonat de un primar ale cărui priorităţi par să fi fost înfiinţarea de companii municipale inutile, exerciţii de imagine, piste de biciclete desenate pe trotuare, bani aruncaţi la Catedrala Neamului şi alte cheltuieli inutile. Avem un oraş cu un trafic mai intens decât acum patru ani, un oraş mai isteric, cu oameni din ce în ce mai nervoşi şi care îşi pierd 20 la sută din timpul unei zile în trafic. În schimb avem o continuă campanie electorală a unui primar incompetent. Nu mai avem nevoie de încă patru ani ca să ne ducem şi mai tare pe tobogan.

PS. Sigur că precizia sondajelor e discutabilă, am mai văzut asta, de aceea cred că trebuie să ne ducem să votăm. Mă rog, cei care nu mai au nevoie de alţi patru ani de incompetenţă.
PS2. E îngrijorător câtă lume ar vota un primar care n-a făcut nimic. Mă întreb ce criterii au unii oameni“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite