Transformarea Andrei: „Nu sunt pudică, îmi place stilul sexy“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

EVOLUŢIE Soţia lui Cătălin Măruţă a suferit o metamorfoză radicală din punct de vedere stilistic, devenind în prezent una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete feminine.

Ultimele apariţii ale Andrei, în videoclipuri, la concerte sau în cel de-al treilea sezon al emisiunii „Românii au talent“ au întors multe capete, chiar şi pe cele ale colegilor de platou, care nu s-au sfiit să comenteze aceste apariţii „fierbinţi“.

Cu siguranţă vă amintiţi de copila cuminte de doar 14 ani care interpreta cu o voce puternică unul dintre hiturile anului 2001, „În noapte mă trezesc“. Astăzi, Andra cântă la fel de bine, însă afişează un look complex şi mult mai extravagant, iar copilul cuminte s-a transformat într-o mamă şi o femeie seducătoare.

Spre deosebire de multe alte colege de breaslă, la debut, adolescenta nu şi-a dorit să atragă atenţia prin altceva decât prin vocea sa. Aşa că a abordat mereu ţinute decente, care să lase talentul şi nu calităţile fizice să vorbească în numele său.

image

„Am debutat cînd eram copil, am devenit cunoscută când eram în liceu şi, deşi atunci era o modă ca adolescentele cântăreţe să-şi expună cât mai mult din corp, mie nu mi s-a părut OK. Nu sunt pudică, îmi place stilul sexy, dar la timpul şi momentul potrivit. Aşa că mă îmbrăcam destul de cool, dar decent, era o combinaţie bună şi asta nu mi-a stat în calea carierei, dimpotrivă. Lumea m-a luat mai în serios“, a declarat Andra pentru „Adevărul“.

Cred că publicul acestui show îşi doreşte să vadă o vedetă foarte frumoasă şi deloc timidă în abordări. Dana Budeanu 

La aproape un deceniu de la debutul în muzică şi la doi ani de când a devenit mamă, stilul vestimentar al Andrei a început să sufere transformări. Cu ajutorul stilistei şi prietenei sale Dana Budeanu, Andra s-a metamorfozat într-o femeie care surprinde la fiecare apariţie. „Am învăţat să îndrăznesc mai mult, atâta vreme cât bunul gust nu e afectat. Aş încuraja orice femeie să fie mămică tânără, să nu se teamă că un copil stă în calea profesiei. Eu nu am pierdut nimic pe plan profesional de când îl am pe David (fiul ei în vârstă de doi ani-n.r.), ba chiar am câştigat din punct de vedere al imaginii personale. Iar schimbarea de stil vestimentar este, tot aşa, un manifest. Da, vreau să încurajez fetele, femeile... Să nu le fie frică de schimbări, îţi fac bine psihic, în primul rând “, a mărturisit cântăreaţa.

image

Rochia, vedeta garderobei

Soţia lui Cătălin Măruţă a uimit publicul cu apariţiile sale din ce în ce mai senzuale de la „Românii au talent“, lucru care a stârnit remarci şi glume voalate chiar şi din partea colegilor săi de platou, Smiley şi Pavel Bartoş. „Andra a fost mult mai sexy în acest sezon pentru că evoluţia ei vestimentară este una foarte feminină şi, implicit, sexy. Cred că publicul acestui show îşi doreşte să vadă o vedetă foarte frumoasă şi deloc timidă în abordări. Rochiile vor predomina mereu garderoba ei“, a declarat Dana Budeanu pentru pentru „Adevărul.

Am învăţat să îndrăznesc mai mult, atâta vreme cât bunul gust nu e afectat. Schimbarea de stil vestimentar este un manifest. Andra 
image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite