Totul despre trecutul tulbure al Sofiei Vergara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa cel mai bine plătită din televiziune, cu o carieră de succes şi un logodnic şi mai de succes, Sofia Vergara pare să le aibă pe toate! Dar în spatele zâmbetului de milioane, vedeta nu are nişte amintiri prea plăcute. Căci trecutul ei e marcat de tragedii în familie – de la moartea fratelui său, care a fost ucis în 1998, până la diagnosticul de cancer pe care Sofia l-a primit doi ani mai târziu.

Şi iată cum în 2015, viaţa nu se putea să fie mai frumoasă pentru ea! Logodită cu starul din „Blood”, Joe Manganiello (38), Vergara (42) săune că puterea ei interioară a ajutat-o să depăşească demonii din trecut. „Cu atâtea lucruri rele care s-au întâmplat, am dezvoltat o rezistenţă crescută la suferinţă şi obstacole!”, spune ea. „Merg tot înainte, atunci când mă izbesc de lucruri îngrozitoare...”

Moartea fratelui

Fiica unei casnice pe nume Margarita şi a unui fermier, Julio, Sofia a fost crescută alături de cei cinci fraţi ai săi în oraşul columbian Barranquilla. La 17 ani, Sofia a fost aleasă să joace într-o reclamă TV. Însă viaţa i s-a schimbat brusc în 1998, când fratele ei mai mare, Rafael, a fost ucis după ce a fost răpit pentru răscumpărare.

Află mai multe lucruri inedite despre trecutul Sofiei Vergara peokmagazine.ro!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite