Totul despre Eli Lăslean, creatoarea de modă a primei-doamne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia regală a Romaniei şi familia prezidenţială, la Castelul Peleş
Familia regală a Romaniei şi familia prezidenţială, la Castelul Peleş

A făcut pionierat în moda românească postdecembristă şi, după două decenii de activitate, a dat examenul stilistic în faţa celor mai exigenţi clienţi ai săi. Privind în urmă, această primă-doamnă a modei autohtone simte că se identifică şi mai mult cu Emma Hart, personajul care a inspirat tot acest parcurs.

de Ana-Maria Şimon

Pe 25 martie anul trecut, o rochie a casei de modă Ellis făcea istorie la Palatul Peleş, în seara în care noua Primă Doamnă a României, Carmen Iohannis, îşi afirma feminitatea şi eleganţa la prima întâlnire oficială cu Familia Regală. Un dineu prilejuit de aniversarea în avans a Principesei Moştenitoare Margareta, un eveniment de înaltă ţinută şi cu reguli stricte de etichetă, un adevărat test de conduită şi prestanţă, pe care Carmen Iohannis l-a trecut cu brio şi pentru care a fost aplaudată la scenă deschisă chiar şi de către aceia care o criticaseră pentru apariţiile sale anterioare.

eli laslean

Artizana din spatele acestui prim succes de imagine este Eli Lăslean, designerul care de aproape 25 de ani încoace creează poveşti vestimentare, cusute cu migală şi pasiune, pentru româncele care ştiu să-şi pună în valoare eleganţa. Căci acolo, în atelierul său cochet, cu manechine de lemn pe care strălucesc materiale fine, Eli Lăslean ţese, într-adevăr, poveşti de succes, ce coboară de pe podiumul de modă direct în garderoba celor mai renumite artiste, jurnaliste, sportive ori femei de afaceri. Fotografiile lor scriu cronologic, pe pereţii showroomurilor din Arad şi din Bucureşti, istoria acestui brand autohton, care a început candid cu o amintire din copilărie…

Află totul despre creatoarea de modă Eli Lăslean pe www.okmagazine.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite