Tom Hardy, tată pentru a doua oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Charlotte Riley şi Tom hardy au devenit părinţi FOTO Getty Images
Charlotte Riley şi Tom hardy au devenit părinţi FOTO Getty Images

Actorul britanic Tom Hardy (38 de ani) a devenit tată pentru a doua oară, după ce soţia sa, actriţa şi cântăreaţa Charlotte Riley (33 de ani), a adus pe lume primul copil al cuplului, potrivit mai multor publicaţii internaţionale.

Tom Hardy şi Charlotte Riley nu au făcut, deocamdată, publice sexul sau numele bebeluşului. De altfel, actorul britanic a ţinut în secret sarcina soţiei sale până pe 3 septembrie, când Charlotte l-a însosţit la premiera din Marea Britanie celui mai nou film al său, „Legend/ Gangsteri de legendă“.

Tom Hardy mai are un copil, în vârstă de 7 ani, pe nume Louis, dintr-o relaţie anterioară cu Rachel Speed.

Starul britanic şi Charlotte Riley s-au logodit în vara anului 2010 şi s-au căsătorit în iulie 2014.

Tom Hardy a devenit unul dintre actorii cei mai apreciaţi în ultimii ani în industria cinematografică, după rolurile pe care le-a interpretat în filme precum „Începutul/ Inception“, „Cavalerul negru/ The Dark Night Rises“, „Războinicul/ Worrior“, „Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road“ şi „Locke". 

Cel mai recent film al său este „Gangsteri de legendă/ Legend“, în care joacă un rol dublu, cel al gemenilor Ronnie şi Reggie Kray. Lungmetrajul „Gangsteri de legendă/ Legend“ a debutat în cinematografele din România pe 16 octombrie.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite