The Mail on Sunday a publicat pe prima pagină „mea culpa“, după ce a pierdut procesul intentat de Meghan Markle

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meghan Markle

Tabloidul The Mail on Sunday a publicat duminică, pe prima pagină, decizia Curţii după ce a pierdut la începutul lunii procesul intentat de Meghan Markle, soţia prinţului Harry.

Meghan Markle a câştigat procesul contra societăţii editoare a tabloidului, Associated Newspapers, pe care a acuzat-o că s-a amestecat în viaţa privată după publicarea unei scrisori adresate tatălui ei. 

mail on sunday

The Mail on Sunday a fost obligată să publice pe prima pagină rezultatul înfrângerii sale judiciare iar editorul să plătească 450.000 de lire sterline (530.000 de euro) ducesei de Sussex taxe judiciare.

Textul în chestiune a fost publicat duminică pe prima pagină a ziarului, în timp ce o versiune mai lungă este în pagina a treia. 

„Ducesa de Sussex câştigă procesul pentru încălcarea dreptului de autor contra Associated Newspapers pentru articole publicate în The Mail on Sunday şi pe site-ul mail online”, se poate citi. 

Fosta actriţă americană a reproşat Associated Newspapers că i-a afectat viaţa privată publicând fragmente dintr-o scrisoare adresată în august 2018 tatălui ei Thomas Markle, 76 de ani, cu care nu are o relaţie apropiată. În această scrisoare, publicată în 2018 (puţin după căsătoria cu prinţul Harry), ea îi cerea să nu mai mintă presa cu privire la relaţia lor destrămată. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite