Taylor Swift şi Kim Kardashian, vedetele cu cei mai mulţi admiratori pe Instagram

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taylor Swift (stânga) şi Kim Kardashin sunt cele mai urmărite vedete de pe Instagram FOTO Getty Images
Taylor Swift (stânga) şi Kim Kardashin sunt cele mai urmărite vedete de pe Instagram FOTO Getty Images

Cântăreaţa americană Taylor Swift şi starleta TV Kim Kardashian sunt personalităţile cu cei mai mulţi admiratori (followers) pe Instagram, o reţea socială care numără peste 400 milioane de utilizatori, transmite Reuters, citat de Mediafax.

Platforma Instagram, deţinută de compania Facebook, a publicat marţi Topul 5 al celor mai populare personalităţi ale sale, iar cântăreaţa americană Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, ocupă primul loc în acest clasament, cu 49,6 milioane de admiratori. Kim Kardashian, în vârstă de 34 de ani, ocupă locul al doilea, cu 48,1 de milioane de admiratori. Cântăreaţa americană Beyonce, în vârstă de 34 de ani, se află pe locul al treilea, cu 47,2 milioane de admiratori/

Anunţul a fost făcut în ziua în care Instagram a sărbătorit cinci ani de la lansare, potrivit Mediafax.

Topul 5 al celor mai admirate personalităţi pe Instagram este completat de cântăreţele Selena Gomez, în vârstă de 23 de ani, şi Ariana Grande, în vârstă de 22 de ani, clasate pe locurile al patrulea şi al cincilea, cu 45,9 milioane de admiratori, respectiv 44,6 milioane de admiratori.

Prin comparaţie, preşedintele american Barack Obama are 4,7 milioane de admiratori pe această platformă online. Instagram şi-a desfiinţat propriul cont, care era urmărit de 103 milioane de utilizatori.

Reţeaua socială Instagram are peste 400 milioane de utilizatori pe plan mondial, iar 75% dintre ei provin din afara Statelor Unite. Timpul mediu petrecut de utilizatori pe această platformă este de 21 de minute în fiecare zi.

Vedetele din Topul 5 al celor mai admirate personalităţi de pe Instagram sunt populare în special în rândul internauţilor tineri - 85% din totalul admiratorilor lor au vârste de până la 34 de ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite