Spionul James Bond a murit puţin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„James Bond“, cea mai longevivă franciză din istoria industriei cinematografice, a fost suspendată. Lucrul la cea de-a 23-a peliculă „Bond“ a fost stopat din cauza situaţiei dificile a studiourilor Metro ­Goldwin Mayer (MGM), care au în momentul de faţă datorii de 3,7 miliarde de dolari.

 „Întrucât viitorul MGM este incert, iar încercarea de vânzare a studiourilor a eşuat, am suspendat lucrul la pelicula «Bond 23» pe termen nedeterminat. Nu ştim când vom relua lucrul şi nu putem preciza o dată de lansare a viitoarei producţii Bond", au explicat pentru revista „Variety" producătorii Michael Wilson şi Barbara Broccoli.

Actorul britanic Daniel Craig, care urma să interpreteze rolul Agentului 007 pentru a treia oară, a reacţionat moderat: „Am toată încrederea în decizia pe care au luat-o Barbara şi Michael şi aştept cu nerăbdare ca producţia să fie reluată cât mai curând cu putinţă". 

Potrivit informaţiilor vehiculate în ultima lună, scenariul era finalizat, „Bond 23" urma să fie regizat de britanicul Sam Mendes, iar râvnitul rol de „fată Bond" i-ar fi revenit Freidei Pinto, actriţa din „Vagabondul milionar".

Seria „Bond" a început în 1962, cu Sean Connery în rolul Agentului 007. De-a lungul timpului, „partitura" spionului MI5 a revenit mai multor actori celebri, printre care Roger Moore, Timothy Dalton şi Pierce Brosnan. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite