Snoop Dogg mărturiseşte: „Am fost un proxenet adevărat în timpul turneului meu din 2003“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapperul american Snoop Lion (fost Snoop Dogg, Snoop Doggy Dogg) a declarat într-un interviu recent că a fost un proxenet veritabil în urmă cu un deceniu, în timpul turneului său mondial intitulat „Playboy Tour“.

Cântăreţul afirmă că şi-a pus în pericol propria căsătorie acceptând să devină „peşte“ pentru câţiva atleţi de prim rang şi câteva staruri rap, în 2003, informează contactmusic.com.

„Am înfiinţat o veritabilă organizaţie. Aveam un autocar cu 10 prostituate, care rula în spatele autocarului meu. Puteam să concediez o târfă, să fac sex cu o târfă, apoi să angajez una nouă. Acesta era programul meu. De la un oraş la altul, la un sân la altul, de la o cameră de hotel la alta, de la un atlet la altul, de la un cântăreţ la altul“, a declarat Snoop Lion pentru cel mai recent număr al revistei Rolling Stone.

„Dacă eram într-un oraş unde jucau echipele Denver Broncos sau Denver Nuggets, invitam vreo doi-trei jucători să vină la mine, să aleagă o târfă şi, indiferent de ce alegeau, totul avea un preţ. Mulţi atleţi au «cumpărat» sex de la mine“, a adăugat rapperul. În plus, Snoop Lion spune că prostituatele care au lucrat pentru el s-au îmbogăţit, pentru că el le permitea să păstreze toţi banii pe care acestea îi câştigau.

„Mă purtam ca şi cum aş fi luat bani de la târfe, dar de fapt le permiteam să îşi păstreze banii. Nu a fost niciodată vorba despre bani, ci despre fascinaţia de a fi proxenet. Când eram copil, visam să devin proxenet. Visam să am maşini frumoase, haine frumoase şi târfe care să se potrivească cu ele“, a adăugat Snoop Lion.

Snoop Lion, în a cărui discografie se regăsesc albume precum „Tha Doggfather“ şi „Malice N Wonderland“, şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului „Starsky şi Hutch“ (2004).

Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Lion a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără „Who Am I (What's My Name)?“, „Gin and Juice“, „Groupie Luv“, „From tha Chuuuch to da Palace“, „Beautiful“, „Drop It Like It's Hot“, „That's That Shit“ etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este „Reincarnated“, apărut pe piaţă în aprilie 2013.

Snoop Lion a susţinut un concert, în septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucureşti.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite