Slujbă specială pentru Gabi Luncă! Rebeca Onoriu: «Familia şi fraţii întru credinţă îşi iau adio de la mama»

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gabi lunca

Ultima voce de aur a muzicii lăutăreşti, Gabi Luncă, a plecat să cânte în ceruri. Luni după-amiază, la Romexpo, familia şi fraţii în credinţă s-au reunit să o omagieze, în cadrul unei ceremonii speciale. Înmormântarea va avea loc marţi, la Cimitirul Dămăroaia.

Gabi Luncă a murit vineri, 2 aprilie, la vârsta de 82 de ani, după ce s-a luptat cu virusul Covid-19 timp de trei săptămâni, la Spitalul Judeţean Ilfov. Cântăreaţa, care învinsese până şi cancerul, a cedat în faţa virusului care a răpus-o, plămânii săi fiind afectaţi aproape sută la sută. Nu s-a mai putut face nimic pentru Gabi Luncă, deşi medicii au luptat până în ultima clipă. Familia îndurerată a sperat şi ea că Gabi Luncă va învinge nemilosul virus. Pentru că ultimul test Covid a ieşit negativ, Gabi Luncă are parte de funeralii creştineşti, ea trecând la religia penticostală în tinereţe, după ce a pierdut primul copil.

Fiica lui Gabi Luncă: "Suntem doar familia împrejurul ei şi pastorii"

Membrii familiei şi fraţii de credinţă de la biserica penticostală s-au reunit luni la Romexpo, la sala Bisericii Renovatio, unde i-au adus un omagiu. „Ne luăm cu toţii Adio! De la mama mea! Nu am crezut nici o clipă că o să o pierdem aşa. Am tot sperat până în ultimul moment că va veni acasă, pe picioare, sănătoasă. Suntem doar familia împrejurul ei şi fraţii noştri în credinţă şi pastorii, pentru un ultim omagiu”, a declarat Rebeca Onoriu, în lacrimi, în exclusivitate pentru Click!

Citeşte continuarea pe click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite