Sia a publicat o poză în care apare goală, după ce paparazzi au anunţat că vând imagini cu ea nud: „Păstraţi-vă banii, uitaţi-o aici pe gratis“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa australiană Sia (41 de ani) a dat o replică genială paparazzilor care încearcă să vândă imagini cu ea nud. Artista a publicat o fotografie în care apare goală pentru a satisface curiozitatea fanilor şi i-a sfătuit pe aceştia să nu-şi risipească banii.

Cântăreaţa şi compozitoarea Sia, celebră atât pentru numeroasele hit-uri, cât şi pentru discreţia sa, a reacţionat inedit după ce a aflat că o agenţie foto a scos la vânzare un pachet de imagini surprinse de paparazzi, iar în cel puţin una dintre ele apare goală, potrivit The Guardian.  

Artista le-a pus beţe în roate paparazzilor şi a publicat pe Twitter fotografia în care apare goală. 

„Se pare că cineva încearcă să le vândă fanilor mei fotografii nud cu mine. Păstraţi-vă banii, uitaţi-o aici pe gratis. În fiecare zi este Crăciunul (referire la noul album, „Everyday is Christmas“, pe care îl va lansa în curând - n.red.)“, este mesajul care însoţeşte imaginea cu pricina. 

Fanii cântăreţei au fost deosebit de încântaţi de gestul curajos al artistei şi au felicitat-o prin numeroase gif-uri amuzante. 

În ciuda faptului că este unul dintre cei mai de succes compozitori din lume, scriind piese pentru Rihanna, Beyonce, Katy Perry şi Adele şi vânzând milioane de copii din propriile single-uri, Sia este extrem de protectivă când vine vorba de intimitate şi, de cele mai multe ori, apare în public cu faţa acoperită de măşti, peruci şi chiar pungi.

„Dacă oricine, cu excepţia oamenilor deja faimoşi, ar şti ce înseamnă să fii persoană publică, nu şi-ar dori niciodată să ajungă celebri“, scria Sia într-un editorial publicat în revista Billboard. 

Sia Kate Isobelle Furler (născută pe 18 decembrie 1975, în Australia), cunoscută sub numele de Sia, este cântăreaţă, compozitoare şi producătoare. A lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de opt ori la premiile Grammy, iar în 2016 a susţinut un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Pe 17 noiembrie îşi va lansa primul album de Crăciun, „Everyday is Christmas“, scrie News.ro. 

image

Uneori, Sia apare şi aşa FOTO Guliver/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite