Shakira, dată în judecată de fostul iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shakira, alături de actualul său iubit, fotbalistul Gerard Pique
Shakira, alături de actualul său iubit, fotbalistul Gerard Pique

Cântăreaţa Shakira (35 de ani) va trebui să se întâlnească cu fostul său iubit, Antonio de la Rua (38 de ani), în faţa judecătorilor, pentru că acesta susţine că artista îi datorează 100 de milioane de dolari.

Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian Fernardo de la Rua şi Shakira au avut o relaţie de 10 ani. În spatele poveştii lor de dragoste, care a făcut înconjurul lumii, a stat şi o rodnică colaborare profesională. În 2010, cei doi s-au despărţit, iar acum cântăreaţa trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul spaniol Gerard Pique (25 de ani), căruia îi va dărui, curând, şi un copil.

Acum, la doi ani de la despărţire, Antonio de la Rua îi cere artistei suma de 100 de milioane de dolari, susţinând că s-a ocupat de afacerile Shakirei încă un an după separarea lor, fără a fi însă plătit. El spune, de asemenea, că i-a facilitat cântăreţei obţinerea unui contract cu compania americană Live Nation, ceea ce a făcut ca Shakira să devină rapid una dintre cel mai bine cotate cântăreţe. Shakira nu a avut până acum nicio reacţie în legătură cu acest subiect, potrivit 7sur7.be.                                                         

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite