Sean Penn îl adoptă pe fiul actriţei Charlize Theron

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Sean Penn a depus actele necesare pentru a-l adopta pe fiul actriţei Charlize Theron, Jackson, în vârstă de trei ani, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Sean Penn, în vârstă de 54 de ani, şi Charlize Theron, în vârstă de 39 de ani, şi-au început relaţia în urmă cu un an, când şi-au petrecut Crăciunul în Hawaii, însă, au oficializat-o în luna martie, când au apărut pentru prima dată împreună în public, la o gală de caritate organizată la Los Angeles. . Cei doi laureaţi ai premiului Oscar s-au logodit la sfârşitul lunii noiembrie 2014, în timpul unei călătorii la Paris, potrivit unei surse apropiate cuplului, citată de revista „US Weekly“.

Ulterior, starul american s-a mutat în locuinţa actriţei, iar recent, o sursă a declarat pentru „US Magazine“ că Sean Penn a depus actele necesare pentru a deveni tatăl legal al lui Jackson, fiul adoptat de actriţa Charlize Theron în 2012.

În luna noiembrie, Charlize Theron şi Sean Penn au fost nevoiţi să le explice autorităţilor că fiul adoptat al actriţei, Jackson, nu a fost maltratat, după ce, în timp ce se aflau la un picnic, copilul a început să ţipe, iar persoanele din apropiere au chemat poliţia. Autorităţile au sosit destul de repede la locul incidentului şi au constatat că Charlize Theron şi Sean Penn nu i-au făcut niciun rău copilului. Jackson nu avea nicio problemă, totul fusese doar un capriciu al băieţelului, scrie agenţia de presă Mediafax.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, Sean Penn şi Charlize Theron ar intenţiona să adopte un alt copil după ce se vor căsători. De asemenea, cei doi lucrează împreună pe platourile de filmare ale dramei „The Last Face“, pentru care Penn semnează regia şi în care Theron joacă rolul principal, alături de Javier Bardem. Recent, actriţa a mărturisit, într-un interviu acordat revistei „Vogue“, că relaţia lor este „lipsită de efort.“ „Sean şi cu mine ne cunoaştem de 18 ani. Am fost foarte buni prieteni şi lucrurile au evoluat lent tocmai pentru că am fost conştienţi de faptul că dacă o dăm în bară vom pierde tot. A trebuit să ne gândim foarte bine înainte, dar la sfârşitul zilei ne-am dat seama că nu a fost un efort prea mare. S-a întâmplat natural şi înainte să-mi dau seama m-am trezit într-o relaţie care mi-a făcut viaţa mai frumoasă – oamenii care mă iubesc cu adevărat îşi pot da seama ce efect a avut asupra mea.“

Actriţa sud-africană a avut la mijlocul anilor ’90 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind, pentru ca mai apoi să înceapă o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele „Trapped“ (2002) şi „Head in the Clouds“ (2004). Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010 după aproape nouă ani petrecuţi împreună. Sean Penn a trecut prin două căsnicii - cu cântăreaţa Madonna, din 1985 până în 1989, şi cu actriţa Robin Wright Penn, din 1996 până în 2010. Sean Penn şi Robin Wright au împreună doi copii - un fiu, Hopper, şi o fiică, Dylan Frances.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite