Rochiile albastre şi croielile îndrăzneţe au dominat covorul roşu de la gala Emmy FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Heidi Klum a purtat o rochie argintie semnată Michael Kors FOTO Guliver/Getty Images
Heidi Klum a purtat o rochie argintie semnată Michael Kors FOTO Guliver/Getty Images

Rochiile albastre şi cele realizate cu ajutorul unor croielile îndrăzneţe au dominat covorul roşu la gala de decernare a Premiilor Emmy, unde au fost recompensate vedetele din industria de televiziune americană.

Rochiile în diverse nuanţe de albastru au dominat covorul roşu din faţa Microsoft Theater din Los Angeles, unde actriţa Shiri Appleby, protagonista serialului „UnREAL“, a făcut senzaţie cu o rochie-coloană, creată de Diane von Furstenberg, scrie Reuters, citată de News.ro.

America Ferrera, una dintre prezentatoarele galei, a fost lăudată pentru rochia într-o nuanţă de albastru închis, fără mâneci şi cu paiete, creată de Jenny Packham. 

Melora Hardin, nominalizată pentru rolul din serialul „Transparent“, a purtat o rochie albastru-cobalt creată de Zac Posen. Modelul Emily Ratajkowski a impresionat la rândul ei cu o rochie bleumarin, amplă, creată de renumitul designer Zac Posen.

Nu au lipsit nici rochiile galbene şi roşii. Angela Bassett, una dintre vedetele serialului „American Horror Story“, a ales o rochie galben-muştar Christian Siriano, actriţa Taraji P. Henson, nominalizată pentru rolul din serialul „Empire“, a optat pentru o rochie galben-canar realizată de Vera Wang, iar Priyanka Chopra, vedeta din „Quantico“, a zâmbit în faţa fotografilor într-o rochie roşie creată de Jason Wu. 

Tatiana Maslany, premiată pentru rolul din „Orphan Black“, a apărut într-o ţinută cu o croială subtilă, purtând o rochie roşie creată de Alexander Wang, iar Portia Doubleday, din distribuţia serialului „Mr. Robot“, a purtat o rochie roşie cu mâneci lungi. 

Serialul „Game of Thrones“ nu a fost fruntaş doar în ceea ce priveşte victoriile, obţinând 12 trofee, ci şi pe covorul roşu, unde actriţele au atras toate privirile. Sophie Turner, interpreta Sansei Stark, a purtat po rochie din dantelă neagră, creată de casa Valentino, iar Emilia Clarke (Daenerys) a uimit într-o creaţie Versace. 

Sarah Hyland, starul serialului „Modern Family“, a ţinut să contrazică tendinţa generală şi a venit la eveniment în pantaloni negri şi o bluză fără bretele, ţinută creată de Monique Lhuillier.

Kirsten Dunst, nominalizată pentru rolul din serialul „Fargo“, a optat pentru o rochie neagră Givenchy, iar Kerry Washington, vedeta din serialul „Scandal“, a purtat o rochie neagră croită de tânărul designer Brandon Maxwell.

Eric Wilson, director al departamentului Fashion de la revista „InStyle“, a subliniat şi „look-ul metalizat şi hiper-structural“ evidenţiat de Heidi Klum, care a purtat o rochie argintie semnată Michael Kors, dar şi de Claire Danes, nominalizată pentru rolul din „Homeland“, într-o rochie aurie Schiaparelli.

Drama fantasy „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ şi comedia „Veep“, produse de postul HBO, au câştigat pentru al doilea an consecutiv principalele trofee Emmy, supranumite „Oscarurile televiziunii americane“. Lista câştigătorilor o puteţi vedea aici

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite