Robert De Niro povesteşte cum s-a luptat cu rasismul, crescând 6 copii metişi: „E înfricoşător!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe fondul crizei rasiste din America, legendarul actor a acordat un interviu în care a povestit cum a fost pentru el să crească 6 copii metişi. Actorul de 76 de ani a stat de vorbă cu Jimmy Fallon, la The Tonight Show despre acest subiect sensibil.

"Copiii mei sunt jumate negri şi nici măcar eu nu am fost scutit de anumite de preconcepţii. Când auzi oameni spunându-le copiilor lor ca, în cazul în care sunt opriţi de poliţie, să fie cât se poate de calmi, înţelegi de ce le spun asta. Când îi avertizează dacă îi trage pe dreapta, să ţină mâinile pe volan, să nu facă mişcări bruşte. E înfricoşător. Iar asta trebuie să înceteze.

Tot aud păreri cum că poliţiştii ar trebui să se implice mai mult, să ajute comunitatea, să fie mai receptivi şi să empatizeze. Şi există poliţişti buni, cu conştiinţă, care fac asta deja. Dar sunt alţi poliţişti care nu sunt aşa şi care nu au ce căuta în poliţie. Oricine răneşte o altă persoană pentru un alt motiv decât autoapărarea sau apărarea altor persoane nu ar trebui să aibă acest job", a declarat De Niro, reflectând asupra teribilului episod care a zguduit America, în care un poliţişt a ucis un afroamerican.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite