Robert De Niro, o nouă tiradă împotriva lui Donald Trump, pe care l-a comparat cu Hitler şi l-a numit „bufon“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert De Niro FOTO Guliver/Getty Images
Robert De Niro FOTO Guliver/Getty Images

Actorul american Robert De Niro (74 de ani) l-a criticat din nou pe preşedintele american Donald Trump (72 de ani), pe care l-a comparat cu dictatorii Hitler şi Mussolini.

Robert De Niro l-a numit pe Donald Trump „supremacistul alb“ şi l-a comparat cu liderul nazist Adolf Hitler, într-o nouă tiradă împotriva preşedintelui american, potrivit Daily Mail. 

Într-un interviu pentru The Guardian, actorul, un critic vehement al liderului de la Casa Albă, a declarat că dictatori precum Hitler şi Benito Mussolini au fost „mici copii“ în comparaţie cu Trump, pe care l-a caracterizat drept „fascist, rasist, bufon şi farseur“. 

„Cred că se îndreaptă către asta (n.r. - fascism). Dacă ar face ca el, ţara asta ar sfârşi foarte prost. Au râs de Hitler. Toţi ăştia păreau amuzanţi. Hitler părea amuzant, Mussolini părea amuzant şi alţi ditactori par amuzanţi, în comparaţie cu Trump“, a comentat De Niro. 

Actorul, care în trecut l-a numit pe Trump „derbedeu, câine şi porc“, a adăugat că îl deranjează faptul că unii oameni îl consideră un exemplu demn de urmat. 

„Asta mă îngrijorează. Există oameni care se uită la el şi vor să fie ca el, dar ei vor face mult mai mult şi vor fi mai deştepţi în privinţa asta“, a adăugat Robert De Niro. 

„Mi-a demonstrat că este un adevărat rasist. M-am gândit că poate un newyorker înţelege diversitatea din oraş, dar e la fel de rău aşa cum credeam că a fost înainte de a fi preşedinte, şi poate chiar mult mai rău. E o ruşine. E foarte rău pentru ţara asta“, a declarat actorul. 

De Niro este unul dintre cei mai vehemenţi critici ai lui Donald Trump şi nu se fereşte să folosească un limbaj injurios la adresa preşedintelui american. 

După ce a declarat că Trump este „complet nebun“, De Niro a făcut publică o filmare în timpul campaniei electorale prezidenţiale în care îşi descria dorinţa de a-l pocni în faţă pe republican, pe care îl numea „idiot, prost, un dezastru naţional şi o ruşine pentru America“. 

„E atât de prost. E un derbedeu, e un câine, e un porc (...) nu se pregăteşte, nu îi pasă, crede că e cel mai tare în societate, nu-şi plăteşte taxele. (...) Mă enervează atât de mult că ţara asta a ajuns în punctul acesta în care şarlatanul acesta a ajuns unde a ajuns. Se laudă despre cum ar vrea să lovească oameni în gură... ei bine, mi-ar plăcea să-i dau eu un pumn în gură“, şi-a continuat De Niro tirada, concluzionând că „America merge în direcţia greşită cu Trump“.

De asemenea, cu altă ocazie, De Niro a mai declarat că America sub administraţia Trump este „o comedie tragică şi proastă“ şi a îndemnat generaţia tânără să lupte „pentru schimbare şi pentru a stopa nebunia“, potrivit The Guardian

Robert De Niro, despre Donald Trump: „E un idiot, un porc, e ţipător de prost, un măscărici, o ruşine pentru această ţară“ 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite