Rihanna, ţinta preferată a agresorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rihanna s-a confruntat şi în trecut cu fani obsedaţi  FOTO Reuters
Rihanna s-a confruntat şi în trecut cu fani obsedaţi  FOTO Reuters

Un bărbat fără adăpost, în vârstă de 53 de ani, a fost arestat, joi seară, după ce a lăsat mai multe bilete de ameninţare la casa închiriată de celebra cântăreaţă Rihanna în New York.

Potrivit „The New York Post“, Kevin McGlynn, acuzat de hărţuire şi ameninţare, a trimis bilete cu mesaje ameninţătoare la casa cântăreţei de trei ori – de două ori pe 8 iulie şi o dată pe 1 iulie. Bărbatul a fost arestat în seara de 24 iulie, fără posibilitatea de a ieşi pe cauţiune.

Rihanna a închiriat casa din New York, unde a avut loc incidentul, după ce, în luna mai, a trebui să-şi părăsească reşedinţa din Pacific Palisades, California, din cauza hărţuitorilor, care nu contenau să apară la uşa sa, relatează conctactmusic.com

În martie 2013, interpreta hitului „Stay“ a obţinut un ordin de restricţie împotriva unui bărbat, care a pătruns prin efracţie în casa vecină, crezând că acolo locuieşte idolul său.

Tot anul trecut, în iunie, unui alt bărbat, în vârstă de 26 de ani, i-a fost interzis de către forţele de ordine să se apropie la mai puţin de 100 de metri de Rihanna, după ce a fost surprins încercând să se strecoare în casa cântăreţei prin acoperiş.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite