Richard Madden, misteriosul Bodyguard. Actorul s-a iubit cu femei, dar şi cu bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dezvăluiri despre viaţa lui Richard Madden. (Foto: arhivă)
Dezvăluiri despre viaţa lui Richard Madden. (Foto: arhivă)

A trecut în viteză de la rolul din Game of Thrones la cel din Bodyguard, însă adevăratul carusel în care s-a suit îl reprezintă viaţa personală. Născut în Scoţia, Richard (34) a ajuns să cucerească inimile feme­ilor din întreaga lume, ba chiar şi pe cele ale criticilor, primind un Glob de Aur pentru interpretarea din serialul Bodyguard, difuzat de Netflix.

Dar aşa cum se întâmplă de obicei la Hollywood, faima devine direct proporţională cu bârfa, iar secretele de alcov nu au întârziat să apară nici în cazul lui.

În august 2017, Madden era surprins în Ibiza, sărutându-se cu actriţa britanică Ellie Bamber, dar în august 2019 plecau pe drumuri separate. La vremea aceea, presa relata fap­tul că cei doi se certau foarte des şi au încer­cat chiar şi terapie de cuplu, dar nu au mai putut repara nimic. Aceasta a fost, se pare, cea mai lungă relaţie publică pe care actorul a avut-o cu... o fe­meie. Spunem asta, pentru că, aşa cum se întâmplă mai mereu în vieţile celebrităţilor, totul este surprinzător. Aşadar, pe lista lui amoroasă sunt şi alte vede­te, care n-au trecut, însă, testul timpului.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite