Red Hot Chili Peppers: „Sunteţi un public minunat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers

Cel mai mare concert al anului 2012 din România a creat o atmosferă senzaţională pe Arena Naţională. Rockeriii americani au făcut un spectacol de neuitat pentru cei aproximativ 45.000 de români de pe stadion.

22.53. Flea, basistul trupei, mulţumeşte publicului pentru atmosfera extraordinară pe care au creat-o în timpul concertului: „Sunteţi un public minunat!", a mai spus Flea. Apoi, cei patru membri ai trupei Red Hot Chili Peppers au ieşit de pe scenă. Mult aşteptatul concert a luat sfârşit.

22.25. Trupa iese de pe scenă, dar, în aplauzele frenetice ale publicului, cei patru rockeri revin în scurt timp pentru un bis, spre mulţumirea fanilor, care au plătit şi peste 100 de euro pentru a se afla aici în această seară.

22.07. Trupa rock americană cântă „Californication". Celebra piesă a ridicat în picioare publicul de la tribune şi de la peluze, iar Arena Naţională se cutremură de mulţimea în extaz.

21.40. Solistul Anthony Kiedis mulţumeşte publicului de pe Arena Naţională: „Vă mulţumim, România! Sunteţi cei mai tari!".

21.16. Red Hot Chili Peppers interpretează „Scar Tissue", una dintre cele mai populare melodii ale lor. Întreg stadionul este în delir. Tineri, fani de vârsta a doua fredonează împreună melodia care a marcat o generaţie.

21.00. Peste 40.000 de români îşi salută preferaţii. În faţa scenei, norocoşii care au apucat cele mai scumpe bilete puse în vânzare ţin să le arate americanilor că sunt cei mai înfocaţi fani aclamându-i frenetic.

20.58. „Hello, Romania!", au salutat cei de la Red Hot Chili Peppers în aplauzele publicului, înainte de a trece la cea de a doua melodie a serii. „Mulţumim!", a spus în limba română solistul trupei, Anthony Kiedis, surprinzând spectatorii.

20.56. În sfârşit, cei patru excentrici sunt pe scenă! Primele acorduri de chitară. În sfârşit, Red Hot Chili Peppers pe o scenă românească! Prima piesă interpretată este „Monarchy of Roses", de pe ultimul album al trupei, „I'm with you".

20.54. Fanii aşteaptă nerăbdători ca celebra trupă rock americană să-şi facă apariţia pe scenă. Aplaudă şi strigă în speranţa că idolii lor îşi vor face apariţia pe scenă.

20.10. Mii de fani Red Hot Chili Peppers au ajuns la stadion, unde atmosfera este întreţinută de trupa românească Grimus. Sute de oameni se luptă pe gazon să prindă un loc cât mai aproape de scena pe care, în aproximativ o jumătate de oră, vor urca rockerii de la Red Hot Chili Peppers.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite