Recomandările Conchitei Wurst, câştigătoarea Eurovision 2015: ce locuri trebuie să vizitezi şi la ce evenimente să participi dacă mergi în Viena

0
0
Conchita Wurst a câştigat Eurovision 2014 cu piesa „Rise Like a Phoenix“ FOTO Julian Laiding
Conchita Wurst a câştigat Eurovision 2014 cu piesa „Rise Like a Phoenix“ FOTO Julian Laiding

Travestitul Conchita Wurst, care a câştigat, în 2014, concursul internaţional Eurovision, face o serie de recomandari pentru cei care vor vizita Viena cu ocazia celei de-a 60-a ediţii a competiţiei muzicale sau cu oricare alt prilej.

Capitala Austriei va organiza anul acesta Eurovision 2015, după ce Conchita Wurst a câştigat în 2014, cu piesa „Rise Like a Phoenix“. „Femeia cu barbă“, aşa cum mai este cunoscut travestitul, a întocmit o listă a atracţiilor turistice din Viena, locul cel mai îndrăgit de artistă fiind Piaţa Primăriei. „Pe parcursul întregului an, aici, în inima oraşului, ai ocazia să te distrezi şi să te răsfeţi cu specialităţi culinare“. 

Evenimentul preferat al cântăreţei este Life Ball, cel mai important bal caritabil din Europa, dedicat luptei împotriva SIDA. „Cine nu a participat încă la Life Ball, nu a văzut niciodată oraşul în întreaga lui splendoare“, este de părere Conchita Wurst.

Localul vienez recomandat de câştigătoarea concursului Eurovision 2014 este „Das Motto“: „Indiferent dacă alegeţi Motto am Fluss sau localul din districtul al cincilea, nu veţi fi dezamăgiţi. Localurile sunt geniale, iar bucătăria de excepţie.“

Atunci când vine vorba despre cumpărături, Conchita Wurst mărturiseşte că îi place să se plimbe şi să facă shopping pe Kärtner-Strasse, totuşi „cele mai bune designer-boutique-uri vieneze se găsesc în districtul al şaptelea, în jurul străzii Neubaugasse“, adaugă artista.

Ce ar trebui să nu rataţi? „Dacă aveţi vreodată ocazia să faceţi o vizită nocturnă la Muzeul de Istorie a Naturii şi să urcaţi şi pe acoperişul clădirii, nu trebuie să rataţi în nici un caz acest lucru“, recomandă Conchita Wurst.

Semifinalele Eurovision 2015 vor avea loc la Viena pe 19, respectiv 21 mai, iar marea finală este programată pentru 23 mai. Evenimentele se vor desfăşura la Wiener Stadthalle, una dintre cele mai importante săli de concerte din capitala Austriei, cu o capacitate de aproximativ 16.000 de spectatori. Primele bilete au fost puse în vânzare la mijlocul lunii decembrie, iar unele ating şi suma de 390 de euro


Vă mai recomandăm şi:

Finala Eurovision 2014: Conchita Wurst, „femeia cu barbă“ ce a reprezentat Austria, este marea câştigătoare Conchita Wurst, reprezentanta Austriei, este marea câştigătoarea a celei de-a 59-a ediţii a competiţiei muzicale Eurovision. Travestitul, care în ultimele zile a împărţit publicul concursului în două tabere, a ajuns la sufletele telespectatorilor cu piesa „Rise Like A Phoenix“. Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovi, s-au clasat pe poziţia 12, cu 72 de puncte.

FOTO Ce se ascunde în spatele bărbii. Cine e Conchita Wurst şi cum arată în viaţa de zi cu zi Pentru necunoscători, câştigătorul concursului Eurovision 2014 este o prezenţă cel puţin excentrică, dacă nu şocantă. Fanii competiţiei, însă, sunt obişnuiţi cu apariţiile inedite. Dacă pe scenă Conchita Wurst este femeia cu barbă, în viaţa de zi cu zi este o persoană cât se poate de obişnuită.

Eurovision 2015: Un bilet în marea finală poate ajunge până la 390 de euro Biletele pentru concursul Eurovision 2015, care va avea loc la Viena, sunt puse în vânzare astăzi. Preţurile încep de la 14 euro, dar un loc în marea finală poate costa chiar şi 390 de euro, mai mult decât la show-urile unor artişti internaţionali de top.

Conchita Wurst: „Nu sunt obosită să joc acest rol şi îmi iubesc barba“ Conchita Wurst, travestitul denumit „femeia cu barbă“ intrat în atenţie după ce a câştigat ediţia din 2014 a concursului Eurovision, a vorbit în cadrul unui interviu acordat BBC despre atitudinea heterosexualilor faţă de travestiţi, despre rolul pe care îl joacă, dar şi cum hainele o fac să se simtă incomod.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite