Rapperul american PnB Rock, ucis în restaurantul în care se afla cu iubita sa. Motivul crimei

0
Publicat:

PnB Roc, un rapper din Philadelphia în vârstă de 30 de ani, a fost ucis într-un restaurant din Los Angeles în timp ce lua masa cu iubita sa. Bărbatul care l-a ucis pe PnB Rock la Roscoe's House of Chicken & Waffles din sudul Los Angeles a cerut bijuterii și alte obiecte de valoare înainte de a se lupta cu rapperul și de a deschide focul, a declarat marți șeful poliției din Los Angeles, Michel Moore, relatează LA Times. 

FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Moore a declarat că atacul de luni a avut loc la scurt timp după ce rapperul a fost etichetat online ca fiind la restaurant, iar poliția investighează dacă acesta este motivul care a determinat atacul.

Rock, în vârstă de 30 de ani, al cărui nume real era Rakim Allen, fusese la restaurant împreună cu prietena sa, care a postat o fotografie pe Instagram, etichetând și locul în care se află cei doi. Imaginea a fost ștearsă ulterior.

Când a fost atacat, cântărețul „era împreună cu familia sa, bucurându-se de o masă simplă. Acesta a fost atacat brutal de un individ care se pare că [a venit] în locație după o postare pe rețelele de socializare", a declarat Moore.

Căpitanul de poliție Kelly Muniz a declarat că un suspect a amenințat cu o armă de foc în restaurant și i-a cerut victimei mai multe obiecte de valoare. Surse au declarat pentru The Times că Rock a fost vizat pentru bijuteriile sale.

Rock a fost împușcat aproape imediat de atacator, a declarat Muniz.

El a împușcat victima și a fugit pe ușa laterală către o mașină, cu care a părăsit și locul faptei”, a spus ea.

Muniz a spus că victima a fost dusă la spital și a fost declarată moartă la ora 13:59.

Potrivit unei surse din cadrul forțelor de ordine, anchetatorii Departamentului de Poliție din Los Angeles examinează înregistrările video de securitate din interiorul restaurantului pentru a-l identifica pe cel care a tras. De asemenea, ei verifică afacerile din jur pentru a vedea dacă sistemele de securitate au surprins imagini cu atacatorul plecând pe jos sau cu un vehicul.

Anchetatorii analizau probele luni seară, a declarat Muniz. Ea a refuzat să comenteze cu privire la ceea ce a fost descoperit.

Rock s-a născut la 9 decembrie 1991, în Philadelphia. El a declarat pentru revista Paper că a fost inspirat să facă muzică la vârsta de 19 ani după ce a ascultat albumul „Take Care”, care a definit deceniul lui Drake.

FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Moartea lui Rock vine în contextul în care autoritățile spun că se confruntă cu o tendință tot mai mare de jafuri „follow home” și alte incidente violente.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite